Το Johnnie Walker σε στέλνει στον αγώνα της Formula 1 στη Βουδαπέστη

Το Johnnie Walker και η εταιρία Φώτος Φωτιάδης Λτδ διοργανώνουν έναν νέο μεγάλο διαγωνισμό και δίνουν την ευκαιρία σε δύο τυχερούς να ζήσουν από κοντά την απόλυτη εμπειρία της Formula 1, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές δύναμης και πάθους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, από τις 19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου, να διεκδικήσουν και να κερδίσουν ένα από τα δύο ταξίδια στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, στέλνοντας στο 8866 τον κωδικό που βρίσκεται στις συσκευασίες Johnnie Walker Black Label 70cl ή 1L. 

Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού θα μπουν αυτόματα σε κλήρωση. Οι δύο μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν από ένα ταξίδι για 1 άτομο στη Βουδαπέστη (που περιλαμβάνει αεροπορικό εισιτήριο, διαμονή και εισιτήριο για τον αγώνα Formula 1), 55 τυχεροί θα κερδίσουν από μία φιάλη JW Double Black 70cl, ενώ 195 τυχεροί ακόμη θα κερδίσουν από ένα Johnnie Walker Power Bank.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, μπορούν να επισκεφθούν οποιαδήποτε υπεραγορά και επιλεγμένα σημεία εστίασης, τα οποία θα ανακοινωθούν από την σελίδα του Johnnie Walker στο facebook. Περισσότερες πληροφορίες και όροι συμμετοχής παρατίθενται στη σελίδα του Johnnie Walker στο facebook https://www.facebook.com/johnniewalkercyprus/ ή στην ιστοσελίδα της εταιρίας Φώτος Φωτιάδης Λτδ http://www.ppd.com.cy/jwf1terms.pdf.

Επίσημος αντιπρόσωπος του Johnnie Walker στην Κύπρο είναι η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ. 

Απολαμβάνετε υπεύθυνα!