NBA PLAYOFFS 2018 στην Parimatch

Αυτοί παίζουν - Εσύ κερδίζεις

Το πιο θεαματικό άθλημα στον κόσμο είναι έτοιμο να σας προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές και αναμνήσεις. Underdogs που θα διεκδικήσουν κάθε πιθανότητα και φαβορί που δεν φοβούνται κανένα. Η Parimatch δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τα φετινά  playoffs του NBA και σας προσφέρει πληθώρα επιλογών για να χαρείτε και να ζήσετε τις μάχες από τις οθόνες σας.

Ξημερώματα Παρασκευής (04:30), η Golden State Warriors ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση των δακτυλιδιών του πρωταθλητή στο NBA βρίσκεται αντιμέτωπη με τους San Antonio Spurs οι οποίοι δεν έχουν έχουν καμία διάθεση να κάνουν τους κομπάρσους στον συγκεκριμένο αγώνα. Η νίκη των Warriors βρίσκεται στο 1.62 ενώ τυχόν νίκη των Spurs θα την βρείτε στο 2.40. ¨Όσων αφορά την έκβαση του αγώνα το σετ είναι μοιρασμένο, το over 207.5 προσφέρεται στον 1.90 και το under 207.5 και πάλι στο 1.90

Θα έχει παράταση?:

Ναι 12.0 Όχι 1.03

Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Parimatch: Παίξε με €100 bonus ή πάρε Δώρα Gift+, Live Streaming, Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου! 190+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, κ.α & ίσως τα καλύτερα Odds και Asian Handicaps της αγοράς!

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.