Ο τελικός Κυπέλλου στην Stoiximan με 0% γκανιότα και 200+ αγορές!

Και ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα παίζει στην Stoiximan! Η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο σας προσφέρει και στο ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΕΡΜΠΙ της Τετάρτης αμέτρητες αγορές και όπως πάντα στα μεγάλα παιχνίδια 0% γκανιότα!

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα στα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος και Κυπέλλου!

Αυτή τη στιγμή η νίκη του Απόλλωνα δίνει 1.93 και η νίκη της ΑΕΚ 3.85, ενώ η ισοπαλία έχει απόδοση 3.40! Η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Απόλλωνα στην κανονική διάρκεια δίνει 1.93 και στην παράταση 9.00, ενώ οι αντίστοιχες αποδόσεις για την ΑΕΚ είναι 3.85 και 14.00! Η κατάκτηση του Κυπέλλου στα πέναλτι από οποιαδήποτε ομάδα δίνει 11.50!

Στο 1.83 είναι η απόδοση για το GG και στο 1.90 για το NG! Το 1-1 στο ημίχρονο δίνει 7.50! Νίκη του Απόλλωνα και στα δύο ημίχρονα έχει απόδοση 5.85, ενώ νίκη της ΑΕΚ και στα δύο ημίχρονα δίνει 16.75! Θα σκοράρει κάποια ομάδα και στα δύο ημίχρονα; Στο 3.10 η απόδοση του Απόλλωνα, στο 5.40 της ΑΕΚ. Σε ποιο ημίχρονο θα μπουν περισσότερα γκολ; Στο πρώτο 2.90, στο δεύτερο 2.10. Τα ίδια γκολ και στα δύο ημίχρονα; Απόδοση 3.25!

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος και Κυπέλλου (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Αναλυτικά μπορείτε να βρείτε όλες τις επιλογές (πάνω από 200!) σ’ αυτό το λινκ.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.