Coffeehouse : Προσφέρουμε στους πελάτες μας τον καλύτερο καφέ

Ο ΝΕΟΣ ΚΑΦΕΣ ΤΗΣ COFFEEHOUSE: Μονοποικιλιακός 100% Arabica από την Ταϊλάνδη

Η ομάδα μας, ταξιδεύοντας από την Κύπρο στην Ταϊλάνδη και συγκεκριμένα στην επαρχία της Chiang Mai, έπειτα από αρκετές δοκιμές, επέλεξε την φάρμα Phu Khruea με τους μοναδικούς κόκκους arabica. Η φάρμα βρίσκεται μέσα στο πυκνό τροπικό δάσος της Mae Kham Pong σε υψόμετρο 1300 μέτρων. Τα καφεόδεντρα αναπτύσσονται κάτω από ψηλά δέντρα και πυκνή βλάστηση, κάνοντας τους καρπούς να ωριμάζουν πιο αργά στη σκιά, συλλέγοντας τα καλύτερα συστατικά από το πλούσιο υπέδαφος, με αποτέλεσμα έναν εκλεκτό Shade Grown Coffee. Δοκιμάστε σε cold brew και pour over! Το προτείνουμε επίσης για espresso και cappuccino!!

WE LOVE AVOCADO:

Η ομάδα της Coffeehouse σε συνεργασία με τον καταξιωμένο chef Χριστόφορο Πέσκια δημιούργησαν τις νέες καλοκαιρινές συνταγές με βασικό συστατικό το Avocado. Με γνώμονα τα ποιοτικά υλικά και την υγιεινή διατροφή ο Chef επέλεξε μία σαλάτα με superfoods που θα σου δώσει ενέργεια όλη τη ημέρα. Το σάντουιτς avocado με κοτόπουλο, όπως και το πράσινο smoothie avocado θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές και σίγουρα θα αποκτήσουν φανατικούς “healthy” θαυμαστές.

COFFEHOUSE ICED TEA BREWED WITH REAL TEA:

Καθώς η αγορά έχει κατακλυστεί με έτοιμα προς χρήση κρύα ροφήματα τσαγιού  που περιέχουν υπερβολικά χαμηλή περιεκτικότητα σε φυσικό εκχύλισμα τσαγιού, η ομάδα της Coffeehouse δημιούργησε 3 διαφορετικές προτάσεις μειγμάτων από βότανα που θα συναρπάσουν όλους τους λάτρεις του πραγματικού τσαγιού. Υποστηρίζοντας την υγιεινή διατροφή χρησιμοποιούμε βιολογικό νέκταρ αγαύης αντί για ζάχαρη η χημικά υποκατάστατα της. Δοκιμάστε το πράσινο τσάι με λεμόνι γνωστο εδώ και αιώνες για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. Φυσικά εάν είστε φανατικός με την καφεΐνη και θέλετε μια άλλη επιλογή τότε το μαύρο τσάι με λουλούδια λόγω της υψηλής οξείδωσης είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς! Τα φρούτα του δάσους είναι μια συνταγή αποκλειστικά με βότανα και φρούτα, μια δροσιστική επιλογή για όλες τις ώρες της μέρας!!