Parimatch - ΑΠΟΕΛ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μαζί και “Parimatch Αρχάγγελος”!

Μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν συνεργασίας Parimatch και ΑΠΟΕΛ θα πορευτούν και την χρονιά 2018-2019 χέρι - χέρι. Το λογότυπο της Parimatch θα είναι και φέτος στις επίσημες εμφανίσεις του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ, ενώ μια άλλη σημαντική ανακοίνωση ήταν ότι το προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ θα ονομάζεται για τη νέα χρονιά “Parimatch - Αρχάγγελος”. (Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ!)

Η μεγάλη οικογένεια της Parimatch θέλει να ευχαριστήσει το ΑΠΟΕΛ για τις μεγάλες χαρές και συγκινήσεις που μας προσέφερε και νιώθει υπερήφανος χορηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ευχή όλων στη Parimatch είναι να δούμε και φέτος το ΑΠΟΕΛ να αγωνίζεται στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, Τσάμπιονς Λιγκ.

Parimatch - Αυτοί παίζουν - Εσύ κερδίζεις

Parimatch: Παίξε με €100 bonus ή πάρε Δώρα Gift+, Live Streaming, Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου! 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, κ.α & ίσως τα καλύτερα Odds και Asian Handicaps της αγοράς!

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.