Ο διαγωνισμός της ΕΚΟ Racing 100 χαρίζει σε 10 τυχερούς την απόλυτη οδηγική εμπειρία της FORMULA 4 στο Red Bull Ring της Αυστρίας

Θες να κάνεις κάτι extreme; Θες να νιώσεις την αδρεναλίνη σου να ανεβαίνει στα ύψη; Θες και εσύ να αποδείξεις πόσο καλός οδηγός είσαι; Ζήσε την εμπειρία που θα θυμάσαι για πολλά χρόνια, και θα θες να μοιράζεσαι με την οικογένεια και τους φίλους σου! Μπες τώρα στο http://bit.ly/EKO_Racing_100 απάντησε στις δύο πανεύκολες ερωτήσεις, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και λάβε μέρος στην κλήρωση!   

Η ΕΚΟ Racing 100,  με τον καινούργιο διαγωνισμό που διεξάγει ταξιδεύει 10 τυχερούς στο Red Bull Ring της Αυστρίας, για να νιώσουν την απόλυτη οδηγική εμπειρία σε μια επαγγελματική πίστα 4,318 χιλιομέτρων! Το δώρο αξίας €1250, περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο στη Βιέννη, με πρόγευμα, εισιτήρια τρένου, και φυσικά την αξέχαστη οδηγική εμπειρία της FORMULA 4!

Κλείσε τα μάτια… φαντάσου την άλλοτε θρυλική πίστα του Αυστριακού Grand Prix… κάθεσαι μέσα σε μία FORMULA 4… κρατάς το τιμόνι… ακούς τον ήχο της μηχανής… ξεκινάς… ζεις την εμπειρία!

Βρες τη μόνη βενζίνη 100 οκτανίων στην Κύπρο, σε 16 πρατήρια της ΕΚΟ Παγκύπρια. Δες τα πρατήρια εδώ: https://bit.ly/2rkc9U6