Ποιος παίκτης θα πάρει τις περισσότερες κάρτες στο Μουντιάλ; Ποντάρετε στην Stoiximan!

Σε μία εβδομάδα ξεκινά η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Μουντιάλ της Ρωσίας, και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει και πάλι τις καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Στην Stoiximan μπορείτε να βρείτε πέρα από τις αποδόσεις για το νικητή της διοργάνωσης και πολλά ειδικά στοιχήματα, όπως για παράδειγμα για τον παίκτη που θα πάρει τις περισσότερες κάρτες!

Τα… πρωτεία στα προγνωστικά έχει ο Σέρχιο Ράμος με απόδοση 13.00. Στο 14.00 θα βρείτε τον Μαστσεράνο. Στο 18.00 τον Γκοντίν και στο 20.00 τον Μπουσκέτς. Αν βλέπετε τον Μπίγλια, η απόδοση είναι 25.00, όπως και τον Νεϊμάρ. Ο Κασεμίρο έχει αποδοση 28.00 και ο Φελαϊνί 30.00!  

Δείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις εδώ.

Στην Stoiximan μπορείτε επίσης να ποντάρετε από τώρα στον νικητή (δείτε αναλυτικά εδώ), να βρείτε άπειρα ειδικά στοιχήματα για τη διοργάνωση (δείτε αναλυτικά εδώ), αλλά και αποδόσεις για τα παιχνίδια της πρεμιέρας (δείτε αναλυτικά εδώ).

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που θα ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.