Ποιος θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα του Μουντιάλ; Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ αποδόσεις στην Stoiximan!

Λιγότερο από μία εβδομάδα έμεινε πλέον για τη σέντρα στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Μουντιάλ της Ρωσίας, και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει και πάλι τις καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Στην Stoiximan μπορείτε να βρείτε πέρα από τις αποδόσεις για το νικητή της διοργάνωσης και πολλά ειδικά στοιχήματα, όπως για παράδειγμα για τον παίκτη που θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα, αυτόν δηλαδή που θα αναδειχτεί MVP της διοργάνωσης!

Ο Νεϊμάρ έχει απόδοση 7.00, ο Μέσι 8.00 και ο Ρονάλντο 12.00! Ο Γκριζμάν δίνει 15.00, ο Ντε Μπρόινε 20.00, ο Νταβίδ Σίλβα και ο Αζάρ 25.00! Στο 30.00 ο Ζεσούς, ο Μίλερ και ο Κρόος, στο 35.00 Κέιν, Παουλίνιο, Ράμος και Καβάνι. Αν βλέπετε Λουκάκου, Κοουτίνιο, Ινιέστα ή Πογκμπά, η απόδοσή τους είναι 40.00! Ο Λουίς Σουάρες δίνει 50.00 και ο Λεβαντόφσκι 75.00!

Δείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις εδώ.

Στην Stoiximan μπορείτε επίσης να ποντάρετε στον νικητή (δείτε αναλυτικά εδώ), να βρείτε άπειρα ειδικά στοιχήματα για τη διοργάνωση (δείτε αναλυτικά εδώ), αλλά και αποδόσεις για τα παιχνίδια της πρεμιέρας (δείτε αναλυτικά εδώ).

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που θα ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.