Το Seri της Stoiximan μοιράζει 1 εκατομμύριο ευρώ… εντελώς δωρεάν!

Μαζί με το Μουντιάλ που έρχεται… σερί, έρχεται και το Seri Application της Stoiximan! Η Stoiximan φέρνει την ανατροπή, αφού δεν θα σε καθηλώσει μόνο με την αγωνιστική δράση των παιχνιδιών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά επιπλέον θα μοιράσει μέχρι 1 εκατ. ευρώ μετρητά, εντελώς δωρεάν! Ναι, εντελώς δωρεάν, αφού δεν απαιτείται καν στοιχηματισμός!

Τα πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν, το ίδιο και το Champions League  και το Europa League. Φέτος, όμως, δεν παίρνουμε ανάσα και πάμε... σερί στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μαζί με το Μουντιάλ που έρχεται σερί, έρχεται και το Seri Application της Stoiximan.com.cy που ταυτόχρονα με την καθημερινή αγωνιστική δράση επί ένα μήνα θα σας μοιράσει μέχρι 1.000.000€ μετρητά, εντελώς δωρεάν!

Πώς μπορείς να συμμετάσχεις στο Seri; Θα πρέπει να προβλέψεις σωστά μία σειρά από ενδεχόμενα που παρουσιάζονται, με στόχο να πραγματοποιήσεις το μεγαλύτερο σερί επιτυχημένων προβλέψεων, απαντώντας σε μια ερώτηση σε κάθε αγώνα.

Κάθε αγώνας θα περιλαμβάνει ερωτήσεις τύπου Σωστό/Λάθος (π.χ. Θα σκοράρει η Αργεντινή και στα δύο ημίχρονα; Ναι/Όχι) και ο κάθε χρήστης θα επιλέγει μία ερώτηση (απάντηση) για κάθε γεγονός. Την ημέρα που το πρόγραμμα περιλαμβάνει περισσότερους από 1 αγώνες, θα υπάρχουν ερωτήσεις που θα αφορούν όλους τους αγώνες, ενώ την ημέρα που δεν υπάρχει αγώνας, θα υπάρχει ερώτηση (ή ερωτήσεις) για τον/ους επερχόμενο/ους αγώνα/ες.

Πώς θα κερδίσεις 1 εκατ. ευρώ; Για να κερδίσει κάποιος το ποσό αυτό θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε 32 Σερί διλήμματα, χωρίς να παρεμβληθεί λάθος απάντηση. Αν δεν απαντήσει κάποιο από τα διλήμματα συνεχίζει κανονικά στα επόμενα.

Εκτός από το μεγάλο έπαθλο του απόλυτου σερί, θα δοθούν έπαθλα και για το μεγαλύτερο σερί με βάση την τελική κατάταξη (αν δεν υπάρχει το απόλυτο, π.χ. 25 σερί σωστές απαντήσεις), αλλά και για τις περισσότερες σωστές προβλέψεις με βάση την κατάταξη (π.χ. 37 συνολικά σωστές προβλέψεις, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη αν είναι σερί ή όχι). Κάθε φορά που κάποιος συμμετέχοντας χάνει σε μία ερώτηση, ξεκινάει το σερί του από την αρχή.

Εκτός των παραπάνω κάθε συμμετέχοντας μπορεί να δημιουργήσει groups ή να μπει σε groups άλλων παικτών, να διεκδικήσει τα ομαδικά χρηματικά έπαθλα, ενώ είτε παίζει μόνος είτε σε ομάδα μπορεί να βλέπει τα στατιστικά του και των άλλων, να παρακολουθεί την κατάταξη, αλλά και να λαμβάνει ειδοποιήσεις με τα αποτελέσματα των επιλογών του, αλλά και πριν την έναρξη ενός αγώνα για να μην χάνει τίποτα!

Το mobile application του Seri είναι διαθέσιμο σε iOS και Android εδώ: stoiximan.com.cy/seri

Κατέβασε, λοιπόν, το Seri App, ετοιμάσου να κάνεις Σερί και μπες στο παιχνίδι για να ζήσεις την εμπειρία του Μουντιάλ… διπλά!