Άρχισαν οι… ανατροπές από τον πρώτο σκόρερ του Μουντιάλ – Οι αποδόσεις της Stoiximan!

Μετράμε αντίστροφα για το γεγονός που περιμένουμε εδώ και 4 χρόνια! Η προσμονή φτάνει στο τέλος της, αφού το Μουντιάλ είναι προ των πυλών και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, είναι πανέτοιμη για να σας ταξιδέψει στην κορυφαία ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Πριν καλά-καλά γίνει η σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχουμε και τις πρώτες ανατροπές στα προγνωστικά. Λίγο πριν τη σέντρα, λοιπόν, υπάρχουν ανακατατάξεις ως προς τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης. Εσείς ποιος πιστεύετε ότι θα πετύχει τα περισσότερα γκολ σ’ αυτό το Μουντιάλ;

Ο Λιονέλ Μέσι θεωρείτο το μεγάλο φαβορί για να βγει πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, αλλά τώρα έχει την ίδια απόδοση με τον Γκριζμάν. Είναι και πάλι στην κορυφή των προγνωστικών, αλλά πλέον από το 9.50 μπορείτε να ποντάρετε στον Μέσι στο 10.00! Στο 10.00 (από το 11.00) ανέβηκε και ο υποψήφιος συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Αντουάν Γκριζμάν!

Άλμα για τον Νεϊμάρ που εξακολουθεί να θεωρείται τρίτο φαβορί, αλλά από 14.00 πλέον η απόδοσή του είναι στο 11.00. Αντίθετα, σημειώνεται πτώση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που από τέταρτο φαβορί πλέον είναι όγδοο, με την απόδοσή του από το 17.00 να βρίσκεται στο 20.00.

Πιο πάνω από τον Πορτογάλο άσο θα βρείτε τον Κέιν (15.00), τον Ζεσούς (18.00), τον Βέρνερ (18.00) και τον Λουκάκου (18.00).  Από εκεί και πέρα ο Έντισον Καβάνι έχει απόδοση 25.00, ο Λουίς Σουάρες 27.00 και ο Ντιέγκο Κόστα 30.00.

Δείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις εδώ.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που θα ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Και μην ξεχνάτε την ανατρεπτική προσφορά της Stoiximan που σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις μέχρι και 1 εκατ. ευρώ εντελώς δωρεάν με το Seri!