Ρωσία - Σαουδική Αραβία με 900+ Επιλογές στην Parimatch Βλέπεις over 2.5; 2.23

Αυτοί παίζουν - Εσύ κερδίζεις

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Η στιγμή που όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι περίμεναν είναι εδώ. Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 ανοίγει τις πύλες του και είναι έτοιμο να μας καθηλώσει Έναρξη λοιπόν μεταξύ της διοργανώτριας Ρωσίας και της Σαουδικής Αραβίας. Θα καταφέρει η Ρωσία να κερδίσει και να αποδείξει πως έχει άλλη δυναμική στο σπίτι της ή θα μπορέσει η Σαουδική Αραβία να μας αποδείξει ότι μπορεί να είναι μια από τις φετινές εκπλήξεις της διοργάνωσης; H Parimatch δηλώνει παρών και σε αυτό το γεγονός.

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες:    Ναι 2.55    Όχι 1.51

Τυχόν νίκη της Ρωσίας και over 2.5 στο 2.60.

Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ

Το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.23 ενώ το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.70

Ημίχρονο / Τελικό:

Ρωσία / Ρωσία 2.11                   Ρωσία / Ισοπαλία 17.5             Ρωσία / Σαουδική Αραβία 55.0

Ισοπαλία / Ρωσία 3.85             Ισοπαλία / Ισοπαλία 5.70        Ισοπαλία / Σαουδική Αραβία 15.5

Σαουδική Αραβία / Ρωσία 25.0          Σαουδική Αραβία / Ισοπαλία 20.0                                         

Σαουδική Αραβία / Σαουδική Αραβία 15.0

Parimatch: Παίξε με €100 bonus, Live Streaming, Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου! 300+ επιλογές σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, κ.α & ίσως τα καλύτερα Odds και Asian Handicaps της αγοράς!

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.