Οι πρώτες ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ στις αποδόσεις για τον νικητή! Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan!

Πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ έχουμε και τις πρώτες ανατροπές στις αποδόσεις ως προς τον νικητή της διοργάνωσης! Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan, τη μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, για να εξασφαλίσεις τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Από τις πρώτες κιόλας μέρες της διοργάνωσης σημειώθηκαν αρκετές εκπλήξεις, τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου τα βρήκαν… σκούρα και τα πρώτα αποτελέσματα έφεραν αλλαγές στις αποδόσεις για τον νικητή.

Τι σημαίνει αυτό; Πως αν εξακολουθείτε να πιστεύετε πως κάποια από τις δυνατές ομάδες θα πάρει το Μουντιάλ, αν και ξεκίνησε νωθρά, ΤΩΡΑ είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να ποντάρετε σ’ αυτή!

Ποια ήταν τα φαβορί πριν τη σέντρα του Μουτνιάλ; Η Βραζιλία έχει απόδοση 5.00, η Γερμανία 5.60, η Ισπανία 7.50, η Γαλλία 7.60, η Αργεντινή 9.00 και το Βέλγιο 12.00! Η  Αγγλία είχε 19.00, η Πορτογαλία στο 28.00 και η Ουρουγουάη στο 32.00.

Πού είναι σήμερα; Η Βραζιλία παραμένει πρώτο φαβορί με απόδοση 5.00, αλλά πλέον ανέβηκε η Ισπανία, αφού κέρδισε πόντους με την πρεμιέρα της, δύο μέρες μετά την ξαφνική αλλαγή προπονητή. Έχει απόδοση 5.80.

Από εκεί και πέρα οι ομάδες που προβλημάτισαν στην πρεμιέρα τους έχουν πτώση. Η Γαλλία πλέον έχει απόδοση 8.50, η Γερμανία 9.50, η Αργεντινή 12.00! Η Πορτογαλία, μετά το χατ-τρικ του Ρονάλντο ,ανέβηκε στο 20.00. Άνοδος για το Βέλγιο και την Αγγλία… πριν παίξουν! Στο 10.00 και στο 15.00 αντίστοιχα οι αποδόσεις τους.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις αποδόσεις και ποντάρετε!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και μην ξεχνάτε την ανατρεπτική προσφορά της Stoiximan που σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις μέχρι και 1 εκατ. ευρώ εντελώς δωρεάν με το Seri!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.