Από όγδοος πρώτος ο Ρονάλντο! ΝΕΕΣ αποδόσεις για τον αρχισκόρερ του Μουντιάλ από την Stoiximan!

Το χατ-τρικ του Ρονάλντο στο παιχνίδι της Ισπανίας με την Πορτογαλία και οι εμφανίσεις των υπόλοιπων μεγάλων σταρ του Μουντιάλ έχουν φέρει μεγάλες ανατροπές (και) στις αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ. Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, είναι πάντα up-to-date και σας προσφέρει πάντα τις καλύτερες αποδόσεις.

Οι αλλαγές στις αποδόσεις του πρώτου σκόρερ είναι σε ορισμένες περιπτώσεις εντυπωσιακές. Και πιο τρανταχτή είναι η περίπτωση του σούπερ σταρ της Πορτογαλίας. Ο Ρονάλντο είχε απόδοση 17.00, δέκα μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, και έβλεπε την πλάτη Μέσι, Γκριζμάν και Νεϊμάρ στα προγνωστικά. Λίγο πριν τη σέντρα η απόδοσή του είχε πέσει στο 20.00 και θεωρείτο όγδοο φαβορί! Τώρα που ολοκληρώνεται η πρώτη μόλις αγωνιστική των ομίλων ο Ρονάλντο έχει πιάσει κορυφή και με απόδοση 3.50 θεωρείται το πρώτο φαβορί για να βγει αρχισκόρερ του τουρνουά!

Μεγάλη η άνοδος και για τον Χάρι Κέιν που ξεκίνησε με δύο γκολ στο πρώτο παιχνίδι της Αγγλίας. Δέκα μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, ο Κέιν είχε απόδοση 17.00, όπως και ο Ρονάλντο. Πριν την πρεμιέρα ο Άγγλος επιθετικός είχε απόδοση 15.00 και θεωρείτο τέταρτο φαβορί για να είναι πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ. Τώρα είναι δεύτερο φαβορί με απόδοση 7.50 στην Stoiximan!

Μεγάλη άνοδος και για τον Ντιέγκο Κόστα που δέκα μέρες πριν τη σέντρα του τουρνουά δεν ήταν στη δεκάδα των φαβορί για πρώτος σκόρερ. Πριν την πρεμιέρα παρέμενε αρκετά πίσω στα προγνωστικά με απόδοση 30.00. Μετά τα δύο γκολ που πέτυχε με την Πορτογαλία έκανε άλμα και τώρα θεωρείται τρίτο φαβορί για αρχισκόρερ της διοργάνωσης. Η απόδοσή του στην Stoiximan τώρα είναι 8.00!

Πού βρίσκονται οι παίκτες που ήταν φαβορί πριν τη σέντρα; Ο Μέσι που ήταν σταθερά πρώτο φαβορί με απόδοση ανάμεσα στο 9.50 και στο 10.00 πλέον θεωρείται έβδομο φαβορί και η απόδοσή του είναι 25.00! Ο Γκριζμάν -που επίσης ήταν άλλοτε πρώτο φαβορί μαζί με τον Μέσι με απόδοση 10.00 και άλλοτε δεύτερο με απόδοση 11.00- έχει σημειώσει επίσης πτώση, αν και σκόραρε στην πρεμιέρα της Γαλλίας με πέναλτι.

Πλέον έχει απόδοση 20.00, όπως και ο Νεϊμάρ (μοιράζονται την πέμπτη θέση στα προγνωστικά αυτή τη στιγμή) που έμεινε άσφαιρος στην πρεμιέρα της Βραζιλίας. Ο Νεϊμάρ ήταν σταθερά τρίτο φαβορί πριν την έναρξη του Μουντιάλ με απόδοση 14.00, δέκα μέρες πριν την πρεμιέρα, και 11.00 την παραμονή της έναρξης του Μουντιάλ.

Δείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις εδώ.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που θα ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Και μην ξεχνάτε την ανατρεπτική προσφορά της Stoiximan που σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις μέχρι και 1 εκατ. ευρώ εντελώς δωρεάν με το Seri!