Parimatch: Επίσημος Συνεργάτης Στοιχημάτων της UFC σε ολόκληρη την περιοχή EMEA

Η Παρουσίαση της Parimatch ως Επίσημος Συνεργάτης του UFC FIGHT NIGHT MOSCOW το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018


Λας Βέγκας — UFC®, ο κορυφαίος οργανισμός μεικτών πολεμικών τεχνών (ΜΜΑ) παγκοσμίως και η Parimatch - διεθνής εταιρεία στοιχημάτων, ανακοίνωσαν μια νέα πολυετή συνεργασία που καθιερώνει την Parimatch ως "Επίσημο Συνεργάτη Στοιχημάτων της UFC" σε ολόκληρη την περιοχή EMEA (Ευρώπη, Ανατολή και Αφρική), εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας.


Η νέα διεθνής συνεργασία δημιουργεί ιστορία, καθώς η Parimatch θα είναι ο πρώτος σημαντικός συνεργάτης της UFC στον κλάδο του μάρκετινγκ στην Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ) με έδρα στην Κύπρο. Η Parimatch θα είναι και ο «Συνεργάτης Παρουσίασης» του πρώτου γεγονότος UFC στη Ρωσία, το UFC FIGHT NIGHT® MOSCOW, το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Μόσχας.


"Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Parimatch, η οποία είναι παγκόσμιο εμπορικό σήμα που έχει αναπτυχθεί από μια μικρή επιχείρηση σε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα τυχερών παιχνιδιών σε λίγες μόνο δεκαετίες", δήλωσε ο Rene Valencia, Αντιπρόεδρος της UFC στις Διεθνείς Συνεργασίες στο Μάρκετινγκ. "Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Parimatch καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε το εμπορικό μας σήμα και τα αθλήματα MMA σε όλο τον κόσμο".


Αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό και πρωτοφανές βήμα για την Parimatch στην προώθηση των ΜΜΑ σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα υποδηλώνει την ανάπτυξη και τη δημοτικότητα της UFC στην περιοχή αυτή.


"Η συνεργασία με την UFC είναι μια τεράστια κίνηση για την εταιρεία μας και για τη συνεχή ανάπτυξη των ΜΜΑ στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο", δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Parimatch, Sergey Portnov. "Η συνεργασία μας θα επισημάνει ότι το εμπορικό σήμα Parimatch μπορεί να αναμειχθεί με τις μεικτές πολεμικές τέχνες σε διάφορες χώρες και περιοχές ταυτόχρονα. Στις 15 Σεπτεμβρίου 2018 λοιπόν, η UFC θα πραγματοποιήσει το πρώτο της γεγονός στη Ρωσία και θα είναι η απόλυτη βιτρίνα για αυτή τη νέα μας συνεργασία."


Μεταξύ των στοιχείων της χορηγίας που περιλαμβάνονται σε αυτή τη συνεργασία, οι αθλητές που αγωνίζονται κατά τη διάρκεια των UFC εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην περιοχή EMEA (εξαιρουμένων των γεγονότων της Ρωσίας και των χωρών ΚΑΚ) θα διαθέτουν το εμπορικό σήμα Parimatch στο UFC Fight Kit. Εκτός από την προβολή του χορηγού κατά τη διάρκεια των επιλεγμένων ζωντανών γεγονότων στην περιοχή, το εμπορικό σήμα της Parimatch θα έχει παρουσία στο παγκοσμίου φήμης Octagon® της UFC, στο UFC.com και στην προβολή ζωντανών γεγονότων, ενώ θα είναι ενσωματωμένο σε πολλαπλές UFC κοινωνικές και ψηφιακές πλατφόρμες.


Αυτή τη στιγμή η Parimatch αναπτύσσει τις δραστηριότητές της στον τομέα των αθλητικών στοιχημάτων σε όλη την περιοχή EMEA, καθώς το χαρτοφυλάκιο χορηγιών περιλαμβάνει, επίσης, συμβάσεις με αρκετούς κορυφαίους Ευρωπαϊκούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Η συνεργασία της Parimatch με την UFC σηματοδοτεί μια νέα γραμμή ανάπτυξης για την εταιρεία, με την υποστήριξη των ΜΜΑ αθλημάτων ως βασική προτεραιότητα.


Σχετικά με την UFC
Το UFC® είναι ένα κορυφαίο παγκόσμιο αθλητικό σήμα και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκδηλώσεων Pay-Per-View στον κόσμο. Γιορτάζοντας την 25η Επέτειό της το 2018, η εταιρεία UFC μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 284 εκατομμύρια οπαδούς παγκοσμίως και έχει δημιουργήσει πάνω από 400 εκδηλώσεις σε 21 χώρες από την ίδρυσή της, το 1993. Αποκτήθηκε το 2016 από τον παγκόσμιο ηγέτη αθλητισμού, ψυχαγωγίας και μόδας Endeavour (πρώην WME | IMG) με στρατηγικούς συνεργάτες τους Silver Lake Partners και KKR, η UFC έχει την έδρα της στο Λας Βέγκας με ένα δίκτυο εργαζομένων σε όλο τον κόσμο. Η UFC δημιουργεί πάνω από 40 ζωντανές εκδηλώσεις ετησίως, οι οποίες πωλούνται με συνέπεια σε μερικές από τις πιο διάσημες αρένες ανά τον κόσμο, ενώ η προβολή τους μεταδίδεται σε περισσότερες από 165 χώρες και περιοχές και σε περισσότερα από 1,1 δισεκατομμύρια τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως, σε 40 διαφορετικές γλώσσες. Η UFC FIGHT PASS®, μια υπηρεσία ψηφιακής συνδρομής, προσφέρει αποκλειστικά ζωντανά γεγονότα, χιλιάδες αγώνες κατά παραγγελία και πρωτότυπο περιεχόμενο σε οπαδούς από όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το UFC.com και ακολουθήστε το UFC στο Facebook.com/UFC, Twitter, Snapchat και Instagram: @UFC.


Σχετικά με την Parimatch
Η διεθνής εταιρεία διαδικτυακών αθλητικών στοιχημάτων που λειτουργεί με επιτυχία στην αγορά του στοιχήματος από το 1994. Η Parimatch δραστηριοποιείται στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ/CIS), στην Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Σήμερα, η Parimatch έχει την έδρα της στην Κύπρο με περισσότερους από 2000 επαγγελματίες που εργάζονται στις πιο πάνω χώρες. Στα τέλη του 2017, ο αριθμός των εγγεγραμμένων χρηστών στη Διαδικτυακή πλατφόρμα της Εταιρείας ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια και ο ημερήσιος αριθμός στοιχημάτων που πραγματοποιούσαν οι πελάτες έφτανε τις 700.000! Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.parimatch.com.