Με 0% γκανιότα και ΣΟΥΠΕΡ αγορές από την Stoiximan η αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ!

Τον επαναληπτικό κόντρα στη Σούντουβα δίνει το βράδυ της Τρίτης ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα ψάξουν την ανατροπή του σκορ και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει άπειρες αγορές για να ποντάρετε ό,τι θέλετε!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς, όπως και σ’ αυτό τον αγώνα ! Και, όπως πάντα στις μεγάλες αναμετρήσεις 0% γκανιότα!

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Αυτή τη στιγμή, με 0% γκανιότα, η νίκη του ΑΠΟΕΛ έχει απόδοση 1.15, η ισοπαλία 10.50 και η νίκη της Σούντουβα  28.40.

Η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ προσφέρεται σε απόδοση 1,44, ενώ αν αυτή έρθει από την κανονική διάρκεια, η απόδοση ανεβαίνει στο 1,55. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τουλάχιστον δύο γκολ για να προκριθούν και το over 2.5 γκολ δίνει 1.50, το over 3.5 γκολ δίνει 2.25 και το under 2.5 γκολ δίνει 2.55!

Στο 2.80 το GG, ενώ η νίκη του ΑΠΟΕΛ και στα δύο ημίχρονα έχει απόδοση 1.93, ενώ γκολ του ΑΠΟΕΛ και στα δύο ημίχρονα δίνει 1.65. Θα πάει η αναμέτρηση σε παράταση; Το 3-1 προσφέρεται σε απόδοση 12,50 ενώ η για πιο άνετη πρόκριση, το 2-0 σε 5,40 και το 3-0 σε 5,60!

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις για το παιχνίδι εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ επιλογές που προσφέρει η Stoiximan σε όλα τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που θα ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.