Ποιος θα είναι ο νέος πρωταθλητής; Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan!

Μετράμε ήδη αντίστροφα για το νέο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα και η Stoiximan κάνει το… pre-game με τις αποδόσεις για τον επόμενο πρωταθλητή!

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, η οποία σας πρόσφερε από τις 17 Μαΐου (μία μέρα δηλαδή μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Κύπρο) αποδόσεις για τον επόμενο πρωταθλητή, είναι πάντα up-to-date και αναπροσαρμόζεται στα δεδομένα που προκύπτουν.

Μπορείς να προβλέψεις από τώρα ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018/19 που ξεκινά στις 25 του μήνα και ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Μάιο;

Και πάλι ο ΑΠΟΕΛ και ακολούθως ο Απόλλωνας θεωρούνται τα μεγάλα φαβορί, με την Ανόρθωση να προσπερνάει την ΑΕΚ. Πιο πίσω βρίσκονται ΑΕΛ και Ομόνοια.

Πιο συγκεκριμένα, τώρα η απόδοση του ΑΠΟΕΛ είναι 1.75, ενώ του Απόλλωνα 3.00. Η Ανόρθωση έχει απόδοση 8.00 και η Κυπελλούχος ΑΕΚ δίνει 10.00. Στο 18.00 θα βρείτε την ΑΕΛ και την Ομόνοια. Στο 150.00 είναι απόδοση της Πάφου, στο 3000.00 της Δόξας, του Ερμή και της Πάφου, ενώ στο 5000.00 είναι Αλκή και Ένωση.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις σ’ αυτό εδώ το λινκ.

Οι καλύτερες αποδόσεις, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα στα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος!