THE MACALLAN EDITION NO.4:

Το The Macallan παρουσίασε το νέο ουίσκι περιορισμένης έκδοσης, το συλλεκτικό Edition No.4. Το συγκεκριμένο ουίσκι αποτελεί την τέταρτη έκδοση της καινοτόμου σειράς «Editions», και είναι βασισμένο στην πρωτοποριακή σχεδίαση του νέου αποστακτηρίου, αλλά και τη διαδικασία παραγωγής ουίσκι στο κτήμα της εταιρίας από το 1824.

Στις προηγούμενες εκδόσεις της επιτυχημένης σειράς, τα Editions Νο.1 και No.2 παρουσίαζαν την επιρροή που έχει κάθε βαρέλι στη γεύση, και το Edition No.3 στα αρώματα. Σήμερα, το Edition No.4 εξυμνεί την παραδοσιακή τεχνική στην δημιουργία του ουίσκι, και την διαδικασία που ακολουθεί το αποστακτήριο του The Macallan για την παραγωγή εξαιρετικών single malts. 

Η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα στην επιλογή του βαρελιού δημιουργεί διαφορετικές διαστάσεις σε αρώματα και χαρακτήρα, καθώς κάθε βαρέλι προσδίδει την επιρροή του στο ουίσκι. Δημιουργημένο σε βαρέλια με συνδυασμό ξύλου ευρωπαϊκών και αμερικανικών βελανιδιών, το Edition Νο.4 είναι ένα ζωντανό και αναζωογονητικό single malt ουίσκι,  που φέρνει στο προσκήνιο νότες από μέλι, καραμέλας βουτύρου και εσπεριδοειδών.

Στη διαδικασία παραγωγής έχουν επιλεγεί προσεχτικά τα βαρέλια που αναδεικνύουν ένα μοντέρνο προφίλ γεύσης, αλλά διατηρούν ταυτόχρονα τα χαρακτηριστικά της παραδοσιακής ωρίμανσης. Τα βαρέλια αυτά είναι η μόνη και μεγαλύτερη συνεισφορά στην εξαιρετική ποιότητα, το φυσικό χρώμα, τα καταπληκτικά αρώματα και τη γεύση του The Macallan Edition No.4.                                       

Το Edition Νο.4 είναι ένα ξεχωριστό ουίσκι που ωθεί τα όρια της καινοτομίας και αντικατοπτρίζει το πάθος, τις παραδόσεις και την τέχνη της τέλειας επιλογής βαρελιών. Είναι μια γιορτή της ιστορίας και της κληρονομιάς του The Macallan, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη μιας συναρπαστικής νέας εποχής, με την δημιουργία δύο αριστουργημάτων: ενός καταπληκτικού ουίσκι και ενός μοντέρνου νέου αποστακτηρίου.                                         

To The Macallan Single Malt Whiskey, εισάγεται και διανέμεται στην Κύπρο από την εταιρεία ACM Christofides Ltd. Για περισσότερες πληροφορίες: www.themacallan.com.