Limit up και limit down στις αποδόσεις για τον πρωταθλητή! Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan!

Μετά από μόλις 4 αγωνιστικές έχουν σημειωθεί μεγάλες ανατροπές ως προς τα προγνωστικά για τον φετινό πρωταθλητή! Ποιες ομάδες έκαναν limit up και ποιες σημείωσαν limit down;  

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχήματος στην Κύπρο, είναι πάντα up-to-date και σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις και για τον φετινό πρωταθλητή. Και όσο πιο σύντομα τον προβλέψεις, τόσα περισσότερα θα κερδίσεις!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά, όμως, και να θυμηθούμε πώς ήταν οι αποδόσεις πριν γίνουν αυτές οι μεγάλες ανατροπές. Πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ είχε απόδοση 1.85, ο Απόλλωνας 2.75, η Ανόρθωση 8.00, η ΑΕΚ 10.00, η Ομόνοια 12.00 και η ΑΕΛ 20.00.

Μετά τις δύο πρώτες «κουτσουρεμένες» αγωνιστικές υπήρχαν ήδη οι πρώτες αλλαγές. Ο ΑΠΟΕΛ παρέμενε πρώτο φαβορί, αλλά με απόδοση πλέον στο 1.90. Ο Απόλλωνας ήταν στο 2.75. Στην τρίτη θέση είχε ανέβει η ΑΕΚ με απόδοση 7.00, ενώ η Ανόρθωση είχε μικρή πτώση και ήταν στο 9.00. Πτώση είχε και η Ομόνοια με απόδοση 15.00, όση και η ΑΕΛ που είχε άνοδο.

Οι ανατροπές σήμερα, μετά από 4 αγωνιστικές, είναι εντυπωσιακές. Ο ΑΠΟΕΛ πλέον έχει απόδοση 2.15 και πολύ κοντά του βρίσκεται ο Απόλλωνας με 2.40! Σταθερά στην τρίτη θέση η ΑΕΚ με απόδοση 8.00. Μεγάλη άνοδος για την αήττητη κα πρωτοπόρο ΑΕΛ που πλέον έχει απόδοση 12.00, όπως και η Ομόνοια. Μεγάλη η πτώση για την Ανόρθωση μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματά της στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, καθώς πλέον πέρασε στην έκτη θέση των φαβορί με απόδοση 18.00.  

Εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις για όλες τις ομάδες.