Erdinger Weissbier Oktoberfest

Με την ευκαιρία του Oktoberfest, της μεγαλύτερης γιορτής της μπύρας στη Βαυαρία, η εταιρεία ΚΕΟ αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας στην Κύπρο, της γερμανικής μπύρας Erdinger προσκάλεσε σε γεύμα γευσιγνωσίας εκπροσώπους των μέσων επικοινωνίας για να μοιραστεί μαζί τους τα μυστικά της πιο δημοφιλούς μπύρα Weiss στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, o γερμανός διευθυντής εξαγωγών της πρώτης σε πωλήσεις γερμανικής μπύρας Weiss, περίγραψε τον ιδιαίτερο τρόπο ζύμωσης στο μπουκάλι καθώς και τους διαφορετικούς τύπους Erdinger που εισάγει η ΚΕΟ στην Κύπρο.

Η γιορτή άρχισε με το άνοιγμα του βαρελιού, όπως παραδοσιακά δίνεται το έναυσμα για την έναρξη της μεγαλύτερης γιορτής της μπύρας στον κόσμο.

Ακολούθησε γεύμα, ειδικά σχεδιασμένο από την ομάδα μαγείρων του Patio Cocktail Bar που περιελάμβανε γερμανικά λουκάνικα και αρνίσιο κότσι μαγειρεμένα με Erdinger. 

Το γεύμα ξεκίνησε με την Erdinger Pikantus, ακολούθησε η Erdinger Weiss, ενώ το γλυκό συνόδευσε η Erdinger Dunkel. Οι καλεσμένοι αν και πολύ μακριά από το Μόναχο, πήραν μια μικρή γεύση από το Oktoberfest στην Κύπρο.