Μονομαχίες στην αρένα της Ubet με αποδόσεις που θα σε εγκλωβίσουν!

Η Ubet αποτελεί τη διαδικτυακή πλατφόρμα στοιχημάτων που προσφέρει στους φιλάθλους της Κύπρου ψηλές αποδόσεις σε πλούσιες στοιχηματικές επιλογές. Μπείτε τώρα στο ubet.com.cy και τοποθετήστε εύκολα και ασφαλισμένα τα στοιχήματα σας. Με την εγγραφή σας και την πρώτη σας κατάθεση, παίρνετε 100% bonus μέχρι €200.

 

Πορτογαλία - Πολωνία

 

Σε μια αποστολή παρόμοια με εκείνη το Χριστόφορου Κολόμβου η Πορτογαλία ξεκινάει για να ανακαλύψει μια ακόμα… νίκη! Αυτή την φορά ενάντια στην Πολωνία, οι πιθανότητες δίνουν νίκη στην Πορτογαλία με 1.65 και η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.85. Η νίκη της Πολωνίας βρίσκεται στα 5.70.Τα goals αναμένονται ισορροπημένα με το under 2.5 goals να είναι στο 1.75, το goal-goal στο 2.05 και το over 2.5 goals στο 2.05!

 

Σουηδία - Ρωσία

 

Στο κόκκινο ανεβάζει τον παλμό η Ρωσία εκτός έδρας ενώ οι Σουηδοί αναμένεται να αφήσουν τον πολιτισμό κατά μέρος, να θυμηθούν λίγο τους προγόνους τους, Βίκινγκ, για να κατασπαράξουν τους αντιπάλους τους. Οι πιθανότητες τάσσονται υπέρ της Σουηδίας με νίκη της στο 1.90 ενώ η νίκη των Σουηδών θα δώσει 4.40 και η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.35. Το over 2.5 goals θα δώσει 2.30, το goal-goal 2.10 και το under 2.5 goals θα δώσει 1.60.

 

Μπείτε εδώ για να βρείτε όλες τις στοιχηματικές μας επιλογές.