The Macallan Master Classes με τη European Brand Ambassador Nicola Riske

Πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες με απόλυτη επιτυχία σε Λευκωσία και Λεμεσό,  οι παρουσιάσεις της σειράς The Macallan Single Malt whisky, καθώς επίσης και το εξειδικευμένο σεμινάριο του brand στο Whiskey Live Εvent που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Κύπρο.

Στις παρουσιάσεις  βρισκόταν στην Κύπρο ειδικά για αυτό το σκοπό η European Brand Ambassador του The Macallan, Nicola Riske, η οποία με το αφοπλιστικό της χαμόγελο και τις αδιαμφισβήτητες γνώσεις της επί του θέματος, έλυσε κάθε απορία των καλεσμένων για το brand. Στις παρουσιάσεις είχαν προσκληθεί επαγγελματίες του χώρου, συνεργάτες της εταιρίας αλλά και φανατικοί οπαδοί του συγκεκριμένου whisky, οι οποίοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν εκτός από τη βασική σειρά Double και Triple Cask, το συγκλονιστικό The Macallan Rare Cask.

Η Nicola Riske ηγήθηκε επίσης του «The Macallan Master Class» που διεξήχθη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Whisky Live Event στο Tracasol στη Λεμεσό, την 1η Δεκεμβρίου. Στο σύντομης διάρκειας σεμινάριο, έλαβαν μέρος μόνο 25 άτομα, τα οποία είχαν την ευκαιρία να διεισδύσουν βαθύτερα στον εκπληκτικό κόσμο του The Macallan και να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά τη καινούρια παγκόσμια καμπάνια του brand με τίτλο «MAKE THE CALL».

The Macallan Single Malt Whisky

Το The Macallan δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τόσο οι γνώστες όσο και οι ερασιτέχνες εραστές του whisky, υποκλίνονται εξίσου στην ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του Single Malt whisky που δημιουργεί το brand. Με ένα ξεχωριστό και μοναδικά ιδιαίτερο στυλ, τo The Macallan δημιουργεί το εμβληματικό Single Malt whisky από το 1824, και μέχρι σήμερα διακατέχεται από το ίδιο πάθος για υπεροχή.

Το νέο αποστακτήριο προβάλει το πάθος, τη φροντίδα και την κατασκευαστική υπεροχή που βρίσκεται σε κάθε μπουκάλι. Η εγκατάσταση του ολοκαίνουριου αποστακτηρίου βρίσκεται στην αρχική τοποθεσία του The Macallan στο Speyside της Σκωτίας, και χρησιμοποιεί τα ίδια πρώτα υλικά, τις ίδιες μεθόδους και διαδικασίες παραγωγής, για να δημιουργεί τη χαρακτηριστική γεύση και χαρακτήρα του brand, τιμώντας την παράδοση και επενδύοντας παράλληλα σε καινοτόμες τεχνολογίες.

Όσον αφορά στην παραγωγή του single malt ουίσκι, δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του κατάλληλου βαρελιού όπου θα τοποθετηθεί και θα παραμείνει μέχρι την ωρίμανση του. Τα βαρέλια αυτά είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας ξύλο βελανιδιάς και θεωρούνται πρωτευούσης σημασίας για την τελική ποιότητα, τα φυσικά χρώματα, τα ξεχωριστά αρώματα και σαφώς των γεύσεων του Macallan. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, κατασκευάζονται βάση ειδικών προδιαγραφών, ενώ στη συνέχεια, επενδύεται πολύς χρόνος και κόπος στη φροντίδα και συντήρηση τους.

Το The Macallan είναι το κορυφαίο σε αξία Single Malt whisky διεθνώς και κατέχει ηγετική θέση σε ορισμένες από τις σημαντικότερες αγορές του κόσμου, όπως της Σκωτίας, των ΗΠΑ, της Ταϊβάν και της Ιαπωνίας.

To The Macallan εισάγεται και διανέμεται στην Κύπρο από την εταιρεία ACM Christofides Ltd.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.themacallan.com