Πάσα στην Μπάρσα και στην Liverpool δίνει η νίκη ενώ η Ubet κάνει καντάδα στις φοβερές αποδόσεις!!

Η Ubet αποτελεί τη διαδικτυακή πλατφόρμα στοιχημάτων που προσφέρει στους φιλάθλους της Κύπρου ψηλές αποδόσεις σε πλούσιες στοιχηματικές επιλογές. Μπείτε τώρα στο ubet.com.cy και τοποθετήστε εύκολα και ασφαλισμένα τα στοιχήματα σας. Με την εγγραφή σας και την πρώτη σας κατάθεση, παίρνετε 100% bonus μέχρι €200.


Barcelona - Tottenham  
Πάσα στην Μπάρσα δίνει η νίκη σε αυτό το μάτς του Champions League ενώ ηφιλοξενούμενη Tottenham, αν και δεν έχει την τύχη με το μέρος της, θα εγγυηθεί ένα σίγουρο και απολαυστικό θέαμα. Η νίκη λοιπόν ανήκει στην Barcelona με απόδοση 1.95 ενώ η ισοπαλία βρίσκεται στο 4.00 ισότιμη σχεδόν με την νίκη της Tottenham στο 3.40. Ισοτιμία δεν θα υπάρξει στα γκολ αφού προβλέπεται να υπερνικήσουν τα over 2.5 goals με απόδοση 1.45 ενώ τα goal-goal θα είναι στο 1.45 και το under 2.5 goals στο 2.65.

Liverpool - Napoli  
Una νίκη a Napoli θα τραγουδάνε οι Άγγλοι οπαδοί της Liverpool απόψε αν και... το ματς έναντι της ιταλικής ομάδας θα βρίσκεται στην έδρα τους! Το αβαντάζ λοιπόν των πιθανοτήτων βρίσκεται στην κερκίδα της Liverpool με νίκη της στο 1.65 ενώ η ισοπαλία ανεβαίνει κατακόρυφα στο 4.30 μαζί με την νίκη της Napoli στο 4.90. Στον ρυθμό ιταλικής καντάδας θα φλερτάρουν με ψηλές αποδόσεις και τα γκολ, έχοντας το over 2.5 goals στο 1.50, το goal-goal στο 1.60 και το under 2.5 goals στο 2.50.

Πατήστε εδώ για να βρείτε όλες τις στοιχηματικές μας επιλογές.