Parimatch Τζάκποτ €3500 στο Μαν. Γιουνάιτεντ - ΠΣΖ!

Αυτοί παίζουν - Εσύ κερδίζεις

Η Parimatch προσφέρει Τζάκποτ συνολικής αξίας €3500, στον αγώνα Champions League στις 12 Φεβρουαρίου 2019 μεταξύ Μάν. Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν. Στοιχημάτισε στον αγώνα €5+ και πρόβλεψε σωστά το ακριβές λεπτό της επίτευξης του τελευταίου γκολ του αγώνα και πάρε την ευκαιρία να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής του πρώτου βραβείου Τζάκποτ.

Για να συμμετάσχεις στο Τζάκποτ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

€2000 Gold Τζάκποτ - για στοιχήματα αξίας €20

€1000 Silver Τζάκποτ - για στοιχήματα αξίας €10

€500 Bronze Τζάκποτ - για στοιχήματα αξίας €5

 ΠΑΙΞΕ ΤΩΡΑ

Όροι και Προϋποθέσεις

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

 

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.