Τι παρήγγειλαν όσοι έμειναν σπίτι το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου

Τι παρήγγειλαν όσοι έμειναν σπίτι τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου
 
Όχι! Δεν δείπνησαν όλα τα ζευγάρια σε κυριλέ εστιατόρια τρώγοντας γκουρμεδιές. Κάποιοι αποφάσισαν να περάσουν τη νύχτα των ερωτευμένων στη ζεστασιά του σπιτιού τους με φαγητό delivery και... γιατί όχι;

Παρήγγειλαν delivery. Τι παρήγγειλαν όμως; Τι κουζίνα προτίμησαν; Από ποσότητα τι γίνεται; Το deliveryman.com.cy, πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού online, έχει κάτι να μας πει! 

Σύμφωνα λοιπόν με τα Αγιοβαλεντίνικα στατιστικά του Deliveryman:

Το μέγεθος της κάθε παραγγελίας ήταν 4 φορές μεγαλύτερο από το μέσο όρο – Οι ερωτευμένοι προτίμησαν να… τους μείνει το φαΐ παρά να το λειφτούν!

Νικητές του Αγίου Βαλεντίνου αναδείχθηκαν τα εστιατόρια με Κινέζικη / Ιαπωνική κουζίνα, τύπου Akakiko – Προφανώς υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ sushi και έρωτα.

Οι περισσότερες παραγγελίες έγιναν κατά τις 8 το βράδυ – μέχρι δηλαδή να σχολάσουν, να πάνε σπίτι, να φρεσκαριστούν, να ενωθούν με το ίντερνετ, να μπουν deliveryman.com.cy, να αποφασίσουν τι θα παραγγείλουν, κτλ. Λογικό.

Συμπέρασμα: Μπορεί αρκετοί ερωτευμένοι να έμειναν σπίτι, αλλά δεν ξόδεψαν και το χρόνο τους… μαγειρεύοντας! Αντιθέτως, παρήγγειλαν τα κινέζικα / γιαπωνέζικα τους κατά τις 8 το βράδυ, γέμισαν το τραπέζι και με το παραπάνω, δείπνησαν και… κάπου εδώ σταματούν τα στατιστικά από το Deliveryman. Ίσως κάποια άλλη ιστοσελίδα να μπορεί να συνεχίσει από εδώ!