Ο TOMMY HILFIGER ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤOMMYXLEWIS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2019

ΤΙ: Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], είναι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψει την συλλογή TommyXLewis για την Άνοιξη 2019, η οποία σχεδιάστηκε από τον iconic Αμερικανό σχεδιαστή Tommy Hilfiger, σε συνεργασία με τον επί πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula OneTM και παγκόσμιο brand ambassador των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER, Lewis Hamilton.

 

Η συλλογή TommyXLewis για την Άνοιξη 2019 θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από τις 12 Μαρτίου. (tommy.com)

Η δεύτερη συλλογή TommyXLewis για την Άνοιξη 2019 γιορτάζει την πεποίθηση ότι όταν οι άνθρωποι έρχονται κοντά, όλα είναι πιθανά. Η συλλογή προσθέτει ένα φρέσκο twist στα κλασικά sportswear σχέδια με φωτεινά ροζ και μωβ έντονα χρώματα, oversized “CREATE X UNITY” γραφικά, και dip-dyed grading εμπνευσμένα από το τολμηρό street στιλ του Λος Άντζελες.

Το «LH» logo έχει εξελιχθεί σε ένα μινιμαλιστικό σχέδιο, ενώ συνεχίζει να γιορτάζει το iconic flag του Tommy Hilfiger και τα αρχικά του Βρετανού οδηγού αγώνων ταχύτητας. Η συλλογή TommyXLewis περιέχει σπορ επιρροές, κλασικά κομμάτια, oversized σιλουέτες και βιώσιμα στοιχεία όπως το οργανικό βαμβάκι. Συνδυάζει με αυτόν τον τρόπο τον fashion-forward ρυθμό του Lewis Hamilton, με το classic cool Αμερικανικό DNA του Tommy Hilfiger έτσι ώστε η συλλογή να μπορεί να φορεθεί από όλους.

Η συλλογή περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, εσώρουχα, μαγιό και κάλτσες.

 

Από το παρακάτω link μπορείτε να κατεβάσετε το Lookbook της συλλογής TommyXLewis:

 

http://tommy.digitaldialogues.nl/swipebooks/2019-02 11_th_sp19_TommyXLewis%20Lookbook/

# # #

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη FYROM και τη Μολδαβία. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

 

Έχοντας πάντα σαν στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

 

Οι σειρές της Tommy Hilfiger αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο lifestyle brand portfolio που περιλαμβάνει τις συλλογές tailored και sportswear για άνδρες, sportswear για γυναίκες καθώς και συλλογές για παιδιά, υποδήματα, αθλητική ένδυση (γκολφ, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα), underwear (εσώρουχα και πιζάμες), τσάντες, βαλίτσες, αξεσουάρ, οπτικά είδη, αρώματα, ρολόγια, είδη σπιτιού και λευκά είδη.