Νέα σελίδα για Parimatch με τον Conor McGregor!

Νέα σελίδα για Parimatch με τον Conor McGregor! H Parimatch, ο διεθνής στοιχηματικός οργανισμός, παρουσίασε την καινούργια της εμφάνιση και αποκάλυψε τον brand ambassador της, Conor McGregor. Ο σούπερ στάρ αθλητής των μικτών πολεμικών τεχνών (MMA) έχει υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια με την Parimatch, για τις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών και της Κύπρου.

Το παγκόσμιο ίνδαλμα από την Ιρλανδία και η Parimatch συνεργάζονται για την ενίσχυση του μάρκετινγκ της εταιρείας. Το συμβόλαιο ενισχύει την ισχυρή παρουσία της Parimatch στο MMA. Ήδη η εταιρεία από τον Ιούλιο του 2018 είναι επίσημος UFC Betting and Wagering Partner για Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. ‘’Η επιλογή του brand ambassador μας δεν είναι τυχαία. Ο Conor McGregor τολμά να είναι ο εαυτός του και να πάει πέρα από τα όρια του αθλητισμού, όπως η Parimatch. Αντανακλά τη δύναμη της ψυχής και τον χαρακτήρα της εταιρείας - δυναμικός και φιλόδοξος.’’ όπως επισημαίνει η ομάδα της Parimatch, υπεύθυνη για τη συνεργασία με τον μεγάλο αθλητή.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος να σας ανακοινώσω την συνεργασία μου με την Parimatch και περήφανος που είμαι ο brand ambassador της για τις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών και της Κύπρου. Η Parimatch έχει ψυχή μαχητή ενσωματωμένη στην κουλτούρα της. Από τη πρώτη στιγμή της συνάντησης μας ήμουν σίγουρος ότι θέλω να στοιχηματίσω το όνομα μου στο brand της Parimatch. Παραμένω έτοιμος για καινούργιες προκλήσεις και ήδη είμαι παθιασμένος να νικήσω με την Parimatch!» τόνισε ο διαβόητος Conor McGregor σε δηλώσεις του για την ανακοίνωση της συνεργασίας του με την Parimatch.  

Ο McGregor είναι το πρόσωπο της νέας εμφάνισης της Parimatch, το οποίο αναπτύχθηκε με συνεργασία των εταιρειών Digital Choo and BANDA. Μετά από εκτενή έρευνα του κοινού και των πελατών της Parimatch το ανανεωμένο brand της Parimatch πλέον είναι πιο κοντά στο lifestyle τους. Ο brand ambassador της Parimatch είναι ένας ήρωας ο οποίος ακολουθεί το ένστικτο του και ξεπερνάει με ευκολία και αυτοπεποίθηση τα εμπόδια.

Για εκείνον δεν υπάρχουν εμπόδια και ο μόνος του στόχος είναι να νικήσει! Με αυτή την προσέγγιση η Parimatch συνεχίσει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται. Η εταιρεία είναι από τους πρώτους που προσέφεραν μεγάλο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών στην αγορά στοιχημάτων και συνεχίζει να το πράττει. Η νέα εμφάνιση είναι αποτέλεσμα αυτής της ανάπτυξης, της επιθυμίας να αλλάζει, να εκπλήσσει. Σκοπός της Parimatch είναι η δημιουργία μιας εταιρείας που να επικοινωνεί με την ίδια γλώσσα και στυλ, όπως οι πελάτες της.

Στις 6 Φεβρουαρίου η εταιρεία γιόρτασε την έναρξη του rebranding της. Απλότητα, λακωνικότητα, φωτεινότητα, τόλμη και δυναμισμός είναι τα κύρια στοιχεία που χαρακτηρίζουν το νέο brand της Parimatch. Η εταιρεία έχει σχεδόν 2 εκατομμύρια πελάτες και με την ανανέωση του brand θα ξεφύγει από το να είναι μόνο στοιχηματική πλατφόρμα καθώς θα προσφέρει στους χρήστες της πολύ περισσότερα όπως αρθρογραφία, νέα για μουσική και fitness. “Οι καλύτερες λέξεις για να περιγράψεις την ανανέωση του style της Parimatch είναι ‘δυναμική’, ‘τολμηρή’, και ‘συνεχής εξέλιξη’”. Όλα αυτά συνεισφέρουν στο να ενισχυθεί ο χαρακτήρας της Parimatch σε όλο τον ψηφιακό κόσμο. 

Το νέο look, με το λογότυπο να έχει αποκτήσει οξύτητα και δυναμική, ταιριάζει με την προσήλωση της Parimatch στα δυναμικά αθλήματα και παρουσιάστηκε ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες. Το φωτεινό, παρορμητικό και ισχυρό χρώμα του νέου λογοτύπου είναι το βιονικό Ηλεκτρικό Κίτρινο το οποίο αντικατοπτρίζει το ισχυρό φορτίο της νίκης και του κέρδους. Συμβολίζει τις προκλήσεις και είναι νεανικό, γεμάτο ενέργεια και έτοιμο να νικήσει. Είναι “Fired up to Win!” Είναι η αρχή μιας μεγάλης ιστορίας που συνεχίζεται εδώ: Parimatch.com.cy