Ευέλικτο πρόγραμμα ενοικιαγοράς από τη Porsche

H εταιρεία Α.Ι.Motokinisi Ltd, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο, προσφέρει την ευκαιρία στον Κύπριο αγοραστή να βάλει ένα από τα θρυλικά της μοντέλα στο γκαράζ του. Με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση, παρουσιάζει ένα ευέλικτο πρόγραμμα ενοικιαγοράς για τα μοντέλα Macan και Cayenne. Πιο συγκεκριμένα με μόνο 400 ευρώ το μήνα μπορεί κάποιος να αποκτήσει τη νέα Macan ενώ με 475 ευρώ το μήνα θα μπορεί να έχει στην κατοχή του την ολοκαίνουρια Porsche Cayenne.

Στην Κύπρο βρίσκεται η ολοκαίνουρια Porsche Macan που αποτελεί το έκτο μοντέλο της γκάμας αλλά και το πρώτο Porsche στην κατηγορία των compact SUV. Πρόκειται για το πρώτο καθαρόαιμο sportscar στην κατηγορία των SUV που συνδυάζει επιδόσεις, εκτός δρόμου ικανότητες, ευελιξία και υψηλού επιπέδου τεχνολογία. Μπορεί οπτικά να βασίζεται στη Cayenne αλλά έχει τα δικά της μηχανικά μέρη όπως: ειδικά ρυθμισμένους ή εντελώς ξεχωριστούς κινητήρες, νέα κιβώτια ταχυτήτων και μια βελτιωμένη έκδοση του συστήματος τετρακίνησης της Cayenne. Τεχνολογικά η Macan διαθέτει στοιχεία και από άλλα μοντέλα της γκάμας της Porsche τόσο στον εξωτερικό σχεδιασμό όσο και στο εσωτερικό. Η νέα Macan διατίθεται τόσο με ένα πετρελαιοκινητήρα V6, 3.0 λίτρων με 258 ίππους όσο και με δύο βενζινοκινητήρες. Ένα  V6 bi-turbo 3.0 λίτρων που αποδίδει 340 ίππους και ένα V6 bi-turbo 3.6 λίτρων που αποδίδει 400 ίππους.  

H ολοκαίνουρια Porsche Cayenne έκανε την εμφάνιση της στην Κυπριακή αγορά μόλις πριν μερικές βδομάδες με αλλαγές στην εμφάνιση, τροποποιήσεις στις τεχνικές προδιαγραφές και προσθήκη νέων κινητήρων και εκδόσεων. Σημαντικότερες τροποποιήσεις είναι, μεταξύ άλλων, ο ανασχεδιασμός της γρίλιας της μάσκας, του προφυλακτήρα, των φωτιστικών σωμάτων και του καπό και των αεραγωγών, με το τελικό αποτέλεσμα να προσδίδει στην Cayenne περισσότερο δυναμισμό και σπορ χαρακτήρα. Όμως, ο τομέας που κλέβει την παράσταση στην ανανέωση του εκπληκτικού SUV της Porsche δεν είναι άλλος από τους κινητήρες. Το παρόν τους δίδουν οι γνωστές εκδόσεις S, Turbo, Diesel και S Diesel τις οποίες όμως τώρα συμπληρώνει η παρουσία μιας νέας plug-in υβριδικής έκδοσης η οποία ακολουθεί το παράδειγμα της αντίστοιχης έκδοσης της Panamera S E-Hybrid. 

Περισσότερες πληροφορίες από τους εκθεσιακούς χώρους της Porsche σε Λευκωσία και Λεμεσό.