Στις 5 Ιουνίου πάμε στο "Σοφία για τα παιδιά"

Tην Τετάρτη 5 Ιουνίου, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, πάμε στο οίκημα του Σοφία για τα Παιδιά, στην οδό Άννης Κομνηνής 31, στη Λευκωσία.

Στο SummerLoving! πάρτυ θα απολαύσουμε δροσιστικά cocktails από τους ξακουστούς bartenders του Lost & Found και κυρίως θα στηρίξουμε το Ίδρυμα και τα παιδιά, υπό την μουσική του Kiss FM.

Εκεί θα βρούμε και τη νέα καλοκαιρινή συλλογή του Ιδρύματος, από την Κένυα.

Όλα τα έσοδα της όμορφης εκδήλωσης θα δοθούν στο  Σοφία για τα Παιδιά.

Λίγα λόγια για το ίδρυμα

Το Ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά» ιδρύθηκε το 2008 από Κύπριους εθελοντές με στόχο να συμβάλει στη καταπολέμηση της φτώχειας και των συνεπειών της, κυρίως σε ότι αφορά την πιο ευαίσθητη από τις κοινωνικές ομάδες, τα παιδιά.

Το Ίδρυμα αποτελεί μια ομαδική προσπάθεια σε καθαρά εθελοντική βάση που στο επίκεντρο της έχει την πρακτική επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων. Για αυτό τον λόγο εργάζεται χωρίς μεσάζοντες, έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι, η βοήθεια μας καταλήγει απευθείας στους τελικούς αποδέκτες, τα παιδιά.

Η κύρια δραστηριότητα εστιάζει από το 2008 σε παιδιά στη Κένυα. Με μια σειρά ενεργειών εξασφαλίζεται ασφάλεια, τροφή, στέγη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μόρφωση και ψυχαγωγία σε περιοχές που μαστίζονται από τη πείνα και την ανέχεια.Το Ίδρυμα λειτουργεί με βάση δωρεές που γίνονται και έσοδα τα οποία προκύπτουν από ειδικά προγράμματα, δράσεις και εκδηλώσεις που διοργανώνονται.

Το Ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά» επικεντρώνει τις δράσεις του στο δικαίωμα κάθε παιδιού να ονειρεύεται τη ζωή με αξιοπρέπεια, όχι μόνο ως δυνατότητα επιβίωσης σήμερα, αλλά με προοπτική και ελπίδα για το μέλλον.