Η Μεγαλύτερη Μεταγραφή της Χρονιάς

Φτάσαμε αισίως στην μεταγραφική περίοδο, όπου όλοι οι φίλαθλοι είναι με το δάχτυλο στο refresh, περιμένοντας την ομάδα τους να ανακοινώσει την επόμενη μεταγραφή. Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές όμως για τη νέα χρόνια έχει ήδη ανακοινωθεί και συζητείται μετά μανίας, από όλους τους φιλάθλους των μεγαλύτερων ομάδων του Κυπριακού πρωταθλήματος. 

Μεταγραφή στην PrimeTel για τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς

Την μεγαλύτερη ανατροπή φέτος, την κάνει η PrimeTel, αφού έχει συγκεντρώσει στην πλατφόρμα της το πιο πλήρες αθλητικό πακέτο που υπάρχει αυτή την στιγμή στο νησί. Η νέα χρονιά έρχεται με νέα δεδομένα για τους ποδοσφαιρόφιλους, αφού η εταιρία έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα των μεγαλύτερων ομάδων της Κύπρου, μεταδίδοντας όλους τους εντός έδρας αγώνες των ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ και ΠΑΦΟΥ, καθώς και επιλεγμένους αγώνες των Ερμή και Καρμιώτισσας.

Με πολύ ενισχυμένο πλέον αθλητικό περιεχόμενο, οι συνδρομητές της PrimeTel θα μπορούν να απολαμβάνουν πλούσια αγωνιστική δράση από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου, όπως La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Ελληνική Superleague, Σουηδικό Πρωτάθλημα, Copa Del Rey, SuperCup Γερμανίας, Coupe de la Ligue, αλλά και τη μπασκετική Euroleague.

Mε περισσότερους από 40 αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ εβδομαδιαίως, ειδικές αποστολές, αφιερώματα και αθλητικές εκπομπές, το κορυφαίο αγωνιστικό υπερθέαμα της PrimeTel θα μεταδίδεται μέσα από 15 συνολικά αθλητικά κανάλια υψηλής ευκρίνειας (HD). 

Όλα αυτά, μαζί με το γεγονός ότι η PrimeTel προσφέρει κάλυψη σε όλη την κυπριακή επικράτεια, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, καθιστά τον μεγάλο αυτό τηλεπικοινωνιακό παίχτη, ως το πλέον δυνατό αστέρι του τηλεοπτικού αθλητικού τοπίου της χώρας. 

Μάθε πώς να κάνεις και εσύ τηλεοπτική μεταγραφή στην PrimeTel στο on.ptl.bz/2J3Qycx