Winmasters.com.cy: Σούπερ αποδόσεις για τον τελικό του Κόπα Άφρικα!

  • Σενεγάλη vs Αλγερία με 140 στοιχήματα

  • 10 ευρώ δωρεάν στοίχημα για νέες εγγραφές

Το δεύτερο μεγάλο καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό τουρνουά φτάνει πλέον στο τέλος του. Το Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών (AFCON)-ή αλλιώς Κόπα Άφρικα όπως το γνωρίζουμε-ετοιμάζεται να αποκτήσει νέα «βασίλισσα». Σενεγάλη και Αλγερία θα αναμετρηθούν για το τρόπαιο και η winmasters  έχει ετοιμάσει εκπληκτικά στοιχήματα με εκπληκτικές αποδόσεις!

Το εθνικό στάδιο του Καΐρου ετοιμάζεται να υποδεχθεί (19/7, 22:00) τις δυο διεκδικήτριες του τίτλου, τη Σενεγάλη του Σάντιο Μανέ και την Αλγερία του Ριγιάντ Μαχρέζ.  Η Σενεγάλη φτάνει στον τελικό έχοντας απολογισμό 5 νίκες- 1 ήττα και γκολ 8 υπέρ 1 κατά. Η μοναδική ήττα με 0-1 ήρθε απέναντι στην έτερη φιναλίστ Αλγερία στη φάση των ομίλων. Οι Αλγερινοί από την άλλη, φτάνουν στον τελικό αήττητοι (5 νίκες- 1 ισοπαλία) αν και τα.. χρειάστηκαν τόσο στον προημιτελικό απέναντι στην Ακτή Ελαφοντοστού, την οποία απέκλεισαν στα πέναλτι, όσο και απέναντι στην Νιγηρία στον ημιτελικό την οποία κέρδισαν με απίθανο φάουλ του Μαχρέζ στην κυριολεξία στην τελευταία φάση του αγώνα

Στην πλατφόρμα της winmasters, οι χρήστες μπορούν πλήθος ευφάνταστων επιλογών με μεγάλες αποδόσεις, όπως:

Παράλληλα, μέχρι τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής υπάρχουν διαθέσιμα και τα ειδικά μακροχρόνια στοιχήματα, με τη επιλογή που ξεχωρίζει να είναι η ανάδειξη του Σάντιο Μανιές ως κορυφαίου σκόρερ της διοργάνωσης (απόδοση 15.00).

Μείνετε συντονισμένοι!

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.