ΑΥΤΑ έγιναν και ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ η συνεδρία/OΛΕΣ οι πληροφορίες

Close

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το kerkida.net, η πρώτη συνεδρία του νέου Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού υπήρξε ένταση και διακόπηκε.

Το kerkida.net έχει το ρεπορτάζ…

Κατά τον καταρτισμό σε σώμα του Δ.Σ, στο ξεκίνημα της διαδικασίας, ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ πρότεινε αναπληρωτή πρόεδρο τον Γιώργο Κωνσταντίνου. «Εμένα με ενδιαφέρει η θέση νοουμένου ότι ο Νίκος Εγγλέζου θα είναι στην Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου» είπε ο κ. Κωνσταντίνου.

Έπειτα μετά από εισήγηση του κ. Πάπουτσου, πήρε τη θέση του αναπληρωτή προέδρου ο Νίκος Εγγλέζου και του α΄ αντιπροέδρου ο Μάριος Δημητριάδης.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Πάπουτσος πρότεινε τον Σωτήρη Βίκτωρος για τη θέση του β΄ αντιπροέδρου. Ο κ. Βίκτωρος δεν συμφώνησε και είπε ότι «εμένα με ενδιαφέρει η θέση του Γενικού Γραμματέα και προτείνω τον Χαράλαμπο Γεωργίου για β΄ αντιπρόεδρο».

Σε έξαλλη κατάσταση ο κ. Πάπουτσος σηκώθηκε από την καρέκλα του και φώναζε σε πολύ έντονο ύφος. «Γενικός Γραμματέας θα μπει ο Χρίστος Σπανός» είπε ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ. «Είσαστε καθοδηγούμενοι» φώναξε στη συνέχεια ο Γιώργος Πάπουτσος.

Ακολούθησε αντίδραση από τους περισσότερους και σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και αποχώρησαν από την αίθουσα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρία.