Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το Boyz Stuff Show 2018 (Βίντεο)

Οι χώροι της κρατικής έκθεσης γέμισαν, και σήμερα για πρώτη μέρα φιλοξένησαν τους εκθέτες του Boyz Stuff Show όπως και χιλιάδες επισκέπτες που κατέφθασαν για να απολαύσουν τα εκθέματα.

Φοβερά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, αντιπροσωπείες και καταστήματα ελαστικών, κλασσικά, εξαρτήματα, αερογραφίες, ηχοσυστήματα και άλλα πολλά που ενδιαφέρουν τους φίλους του μηχανοκίνητου αλλά και της τεχνολογίας.

Είναι ωραίο πράγμα να βλέπεις τους κόπους σου να παίρνουν μορφή. Κόποι 15 χρόνων οι οποίοι γίνονται από μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Μια οικογένεια. Η ομαδα που έφτιαξε Ο Στέλιος Κυθρεώτης δούλεψε σκληρά και μας έφερε φέτος, για 15η χρονιά, το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής Boyz Stuff Show που έχει διοργανωθεί.

Ένα παιδάκι που γεννήθηκε σε ένα νησί όπου το αυτοκίνητο ήταν, είναι και θα είναι πέρα από απλώς ένα είδος κουλτούρας. Ζούμε μαζί του και το βλέπουμε να μεγαλώνει όλο και περισσότερο αγκαλιάζοντας τους φίλους του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας αλλά και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με το πιο sexy hobby που υπάρχει στον κόσμο. 

To εισιτήριο ανέρχεται στα 10 ευρώ και συνοδεύεται με δωρεάν καφέ από την καντίνα του Coffee Brands η οποία θα βρίσκεται εντός της έκθεσης ενώ η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν.

15 χρόνια Boyz Stuff λοιπόν και η διοργάνωση το γιορτάζει μαζί σας με ένα after party στον χώρο της έκθεσης απόψε στις 9! Ντυθείτε ζεστά και ελάτε να το γιορτάσετε μαζί μας.

Ευχόμαστε να μας επισκεφτείτε και να το απολαύσετε όσο το απολαύσαμε και μεις.  

Το Boyz Stuff Show έχει φέτος σαν μεγάλους χορηγούς το Hell Energy Drink και την εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου EKO. Υποστηρικτής είναι η εταιρεία Psaltis Autoparts, η οποία διοργανώνει τη δική της μεγάλη έκθεση εντός του Boyz Stuff (Περίπτερα 7 & 2).

Πηγή: car.com.cy