H Subaru επαναφέρει τα θρυλικά της χρώματα στους αγώνες

Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε να σου πει ποια είναι τα αγωνιστικά χρώματα της Subaru, η απάντηση θα έρθει σε κλάσματα του δευτερολέπτου: το μπλε με τις κίτρινες λεπτομέρειες. Με αυτά έγραψε τις πιο ένδοξες σελίδες στην ιστορία της, όντας πρωταγωνίστρια στο WRC τη δεκαετία του ’90 και των ’00s, κατακτώντας το πρωτάθλημα κατασκευαστών το 1995 και 1996, βοηθώντας παράλληλα τους Colin McRae και Petter Solberg να κατακτήσουν τα μοναδικά πρωταθλήματα τους το 1995 και 2000 αντίστοιχα.

Η Subaru Αμερικής θέλει να κάνει πιο ενεργή την παρουσίαση της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, δημιουργώντας το τμήμα Subaru Motorsports, το οποίο θα είναι υπεύθυνο για την συμμετοχή σε αγώνες rally, rallycross, off-road και αγώνες πίστες, καθώς και να κάνει διάφορες προσπάθειες για ρεκόρ.

Για το λόγο αυτό, επαναφέρει τα θρυλικά χρώματα της, με το νέο ντιζάιν να παρουσιάζεται επίσημα στις 14 Ιανουαρίου στην έκθεση του Detroit. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν ένα WRX STI βαμμένο στο μπλε WR Blue Pearl χρώμα, με το φωτεινό κίτρινο χρώμα να σχηματίζει το λογότυπο της εταιρίας, τον αστερισμό των Πλειάδων. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι χρυσές ζάντες.