Παγκόσμια πρεμιέρα για το Opel Zafira Life στις Βρυξέλες

Η  Opel παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό σαλόνι αυτοκινήτου των Βρυξελών, με μία σημαντική παγκόσμια πρεμιέρα. Το νέο Opel Zafira Life το οποίο αποκάλυψε ο Xavier Duchemin, Διευθύνοντας Σύμβουλος Πωλήσεων, Aftersales και Marketing της Opel.

Το μοντέλο είναι το πλέον κατάλληλο για την επετειακή χρονιά της Opel καθώς ο γερμανός κατασκευαστής δημιουργεί πρακτικά αυτοκίνητα με καινοτόμες τεχνολογίες για όλους, επί 120 χρόνια. Το συγκεκριμένο είναι σύμφωνα με τους ανθρώπους της Opel απολαυστικό στην οδήγηση και άνετο πολυχρηστικό όχημα (MPV), το οποίο θα προσφέρεται σε τρία μήκη, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη: ‘Μικρό’ 4,60m, ‘Μεσαίο’ 4,95m και ‘Μεγάλο’ 5.30m – το καθένα με δυνατότητα μεταφοράς έως εννέα ατόμων.

Μία έκδοση με κίνηση και στους τέσσερεις τροχούς (Zafira Life 4x4) θα είναι επίσης διαθέσιμο για παραγγελία με την έναρξη των πωλήσεων. Η Opel θα προσφέρει μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου στις αρχές του 2021, δημιουργώντας ένα ακόμα ορόσημο στο δρόμο για τον εξηλεκτρισμό της μάρκας.