Η πιο ισχυρή Vespa όλων των εποχών

Η οικογένεια των μεγάλων Vespa έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2003, με την παρουσίαση των Vespa GT 125 και 200 και το 2005 μεγάλωσε, με την εμφάνιση του μοντέλου GTS 250. Ακολούθησαν εκδόσεις με κινητήρα μέχρι και 300 κ.εκ. ενώ το 2016, στην οικογένεια Vespa GTS προστέθηκαν οι κινητήρες i-get 125 και 150 κ.εκ.

Για το 2019, ολόκληρη η γκάμα Vespa GTS βελτιώνεται ακόμη περισσότερο, με μια σειρά από αναβαθμίσεις σε ότι αφορά τις επιδόσεις, την άνεση και το στυλ.
Η νέα γκάμα Vespa GTS με πλούσιο βασικό εξοπλισμό, περιλαμβάνει πέντε εκδόσεις: Vespa GTS, GTS Touring, GTS Super, GTS SuperSport και την ολοκαίνουρια τεχνολογικά προηγμένη Vespa GTS SuperTech, η οποία διαθέτει έγχρωμη οθόνη TFT που μεγιστοποιεί τη συνδεσιμότητα με smartphone, μέσω του συστήματος VESPA MIA.

Δύο διαστάσεις κινητήρα είναι διαθέσιμες. Στον ήδη γνωστό και αγαπημένο μονοκύλινδρο κινητήρα 125 i-get, προστίθεται και ο νέος υψηλών επιδόσεων 300 hpe (High Performance Engine), που είναι το αποτέλεσμα της πιο πρόσφατης τεχνολογίας του Piaggio Group. Με ισχύ που ξεπερνά τους 23 ίππους, αυτός είναι ο πιο ισχυρός κινητήρας που έχει τοποθετηθεί σε Vespa.