Εργαλεία μεχρι 70% έκπτωση!

Το Σαββατο 26 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιείς τις αγορές σου από το Toolwarehouse και αξιοποιείς απίστευτες τιμές εκκαθάρισης!

“Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις” λένε, υπονοώντας υψηλές τιμές σε ποιοτικά προϊόντα. Όταν όμως ο πιο εξειδικευμένος πωλητής ειδικών εργαλείων αυτοκινήτων, εργαλειοθηκών (τρόλεϊ), ηλεκτρικών εργαλείων, εργαλείων του αέρα, ανυψωτικών μηχανημάτων αυτοκινήτου, gadgets και εργαλείων χειρός, στην Κύπρο, αποφασίζει να πραγματοποιήσει εκπτωτικη ημερα προσφορών, τότε ό,τι πληρώνεις στο Toolwarehouse, μέχρι 70% έκπτωση!

Από διάφορα εργαλεία χειρός, κλειδιά, σετ κατσαβίδια, ειδικά εργαλεία μηχανικών, μέχρι τόρνους και εργαλειοθήκες και άλλα πολλά σε απίστευτα χαμηλές και συμφέρουσες τιμές. 

Στην οδό Πειραιώς 4 στα Λατσιά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα, το  Σάββατο 26 Ιανουαρίου, επισκεφτείτε το Toolwarehouse, βρείτε τα εργαλεία που χρειάζεστε, ενημερωθείτε για ότι νέο κυκλοφορεί ή πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, και πληρώστε μεχρι 70% λιγότερο. 

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφώνησε στο 22 571011 και βεβαίως μη ξεχνάς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της εταιρείας  www.toolwarehouse.com.cy  για περισσότερες πληροφορίες, ποικιλία εργαλείων, συνεργαζόμενων εταιρειών και φυσικά υπηρεσίες πραγματικής εξυπηρέτησης.  

Το Toolwarehouse, έχει τη δυνατότητα να καλύψει όλες σου τις απαιτήσεις, να βοηθήσει στην επίλυση τεχνικών θεμάτων και να σε εξυπηρετήσει με τον πιο άρτιο τρόπο!