Κάθονται στα... θρανία 15.000 υπάλληλοι η SEAT

Η SEAT κάνει ένα μεγάλο βήμα στις ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης που προσφέρει στους υπαλλήλους της προκειμένου να τους προετοιμάσει για τις μελλοντικές προκλήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας. Συγκεκριμένα ξεκίνησε το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Always Learning", το οποίο είναι το μοναδικό στο είδος του στο ευρωπαϊκό εταιρικό περιβάλλον, διαθέτοντας περισσότερα από 150 μαθήματα -online και δια ζώσης διδασκαλίας- σχεδιασμένα για το μέλλον και διαθέσιμα για όλους τους επαγγελματίες.

Το πρόγραμμα παρέχει εκπαίδευση για περισσότερους από 15.000 υπαλλήλους, σε τομείς που σχετίζονται με την ψηφιοποίηση και τις νέες τεχνολογίες ώστε να αντιμετωπίσουν τον μετασχηματισμό του τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και την εξέλιξη των μελλοντικών θέσεων εργασίας.

Ο στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των εργαζομένων της SEAT, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να μελετήσουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, ειδικά στο πεδίο του μετασχηματισμού και της ψηφιοποίησης, καθώς και να αναπτύξουν δεξιότητες και να αποκτήσουν γνώση νέων επαγγελμάτων.