LaFerrari αποοοο... Λαμαρίνες!!!

Πάμε στη Μαλαισία για να δούμε ενα φοβερό επίτευγμα. To τερατούργημα που βλέπετε στις φωτογραφίες έχει φτιαχτεί εξ ολοκλήρου με ανακυκλωμένα υλικά. 

Φυσικά απουσιάζουν τζάμια, φωτισμός και άλλα πολλά και είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα αντίγραφα που είδαμε ποτέ. Ο ιδιοκτήτης του το διαμόρφωσε με κομμάτια λαμαρίνας που πήγαιναν προς ανακύκλωση. Το «hypercar» βάφτηκε -που λέει ο λόγος- με κίτρινο χρώμα και κυκλοφορεί όμορφο κι ωραίο στο δρόμο υπό τα έκπληκτα όμματα των περαστικών. Η επιγραφή [«f» KL POWER ENTERPRISE] στο καπό δεν έχουμε καταλάβει αν αντιστοιχεί στην επωνυμία της «βιομηχανίας» του παθιασμένου Μαλαίσιου…

Στις εικόνες, η ρεπλίκα της Ferrari Laferrari δεν αγωνίζεται να κρύψει την πολύ λιγότερο ευγενή καταγωγή της από το ιταλικό σούπερκαρ. Τα τμήματα του αμαξώματος συνδέονται χαλαρά μεταξύ τους με εμφανείς συγκολλήσεις, η σκουριά κάνει εδώ και εκεί εμφανή την παρουσία της, ενώ μια μνημειώδης σταθερή πτέρυγα καλύπτει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Το κερασάκι στην τούρτα; Μια νυχτερινή φωτογραφία που δείχνει το σύστημα φωτισμού της «LaFerrari» που έχει ανατεθεί σε δύο φακούς, κολλημένους στην ταινία στο καπό!

Κάτω από το τελευταίο δεν γνωρίζουμε τι σύστημα κατοικοεδρεύει, αλλά μπορούμε να στοιχηματίσουμε χωρίς αμφιβολία, κάτι υποδεέστερο από του εκ Maranello ορμωμένου hypercar.