ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ LAVAZZA

 

H kerkida.net σε συνεργασία με την εταιρία G.Charalambous LTD προσφέρουν σε 10 τυχερούς από ένα πακέτο που περιέχει 100 καψούλες με 5 διαφορετικές γεύσεις Lavazza!

 

Κάψουλες καφέ LAVAZZA

Armonico

Espresso Armonico, ένας απολαυστικός καφές με έντονες νότες από ψημένα δημητριακά και καραμέλα, που προέρχεται από το χαρμάνι 100% αυθεντικού Arabica της νότιας Αμερικής.

Deciso

Ο espresso Deciso είναι το αποτέλεσμα της ένωσης κόκκων από τη Βραζιλία και τη νοτιοανατολική Ασία και χαρακτηρίζεται από το μαλακό και γεμάτο βραζιλιάνικο σώμα του με ανατολίτικες νότες κακάο και ξύλου για ένα χαρμάνι έντονων και βελούδινων γεύσεων.

Delicato

Οι κόκκοι καφέ Arabica από τη Βραζιλία και τη Νότια Αμερική δημιουργούν ένα γλυκό και βελούδινο χαρμάνι με ανάλαφρες νότες μπισκότων και άρωμα λουλουδιών του βουνού.

Leggero (LUNGO)

Η γλυκύτητα των κόκκων καφέ Brazilian Arabica και οι ντελικάτες αρωματικές νότες του καφέ Arabica συνδυάζονται και δημιουργούν ένα πολυτελές χαρμάνι με ντελικάτη και αρωματική γεύση και εξαιρετικά φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες.

Avvolgente (LUNGO)

Η αρμονική γεύση των κόκκων από χαρμάνια από την κεντρική και νότια Αμερική δένει με την εκλεπτυσμένη αρωματική γεύση των κόκκων καφέ του αφρικανικού Arabica για να δημιουργήσει ένα μίγμα με βελούδινη, αρμονική και γεμάτη γεύση. Το έντονο καβούρδισμα και η πινελιά Robusta από τις περιοχές της νοτιοανατολικής Ασίας δίνουν μια αρωματική ισορροπία που αποκαλύπτει πολύτιμες νότες κακάο και πικάντικους τόνους.

 

Συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα συμμετοχής για να λάβετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου 2018.

 

 

 

 

Create your own user feedback survey