Montblanc Explorer

Οι εξερευνητές το γνωρίζουν καλά, η περιπέτεια δεν έχει όρια. Μόλις ξεπεράσουν το στόχο, αρχίζουν να σκέφτονται την επόμενη πρόκληση. Σαν μια ακαταμάχητη έλξη!

Μετά το Legend και το Emblem, ο Montblanc παρουσιάζει ένα νέο EDP άρωμα, που εστιάζει σε ένα θέμα στο οποίο ο οίκος είναι στενά συνδεδεμένος, την εξερεύνηση!

Ο οίκος είναι δημοφιλής ανάμεσα στους αφοσιωμένους ταξιδιώτες για πολλά χρόνια, χάρη στους στυλογράφους τους οποίους το μελάνι ποτέ δεν διαρρέει, ότι και αν συμβαίνει στη ζωή ή στο ταξίδι. Αυτοί οι πρωτοπόροι τεχνίτες έχουν καλλιεργήσει μια ουσιαστική ποιότητα, την αξιοπιστία.

Ο Montblanc μοιράζεται τις ίδιες αξίες με τους εξερευνητές, όπως την αδυσώπητη αναζήτηση για τελειότητα. Αναρρίχηση σε κορυφές, προκλήσεις και εξερεύνηση των τεσσάρων γωνιών του πλανήτη. Από τη Νότια Αφρική στην Αϊτή, την Ιταλία, τη Γερμανία ή την Ινδονησία. Το Montblanc EXPLORER προσκαλεί τους εξερευνητές σε ένα φανταστικό ταξίδι, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα σπανιότερα συστατικά και τις μεθόδους κατασκευής που συνδυάζουν την τεχνική με την τελευταία τεχνολογία.


Ένα οσφρητικό ημερολόγιο ταξιδιού

Για να δημιουργηθεί το νέο Montblanc EXPLORER, τρία εξαιρετικά ταλέντα της Givaudan έχουν συνδυάσει την εμπειρία τους: Jordi Fernandez, Antoine Maisondieu και Olivier Pescheux. Κάθε ένας από αυτούς έφερε τη δική του γνώση για ένα συγκεκριμένο συστατικό και της συναισθηματικής του εμπειρίας, τόσο ως «μύτη» όσο και ως ταξιδιώτης, σε αυτό το μοναδικό project. Μαζί έχουν δημιουργήσει μια καινοτόμο οσφρητική πυραμίδα, μια πρόσκληση να ξεκινήσουν μια πραγματική περιπέτεια για να ανακαλύψουν τις πιο πολύτιμες μυρωδιές.

 

Σύνταξαν το δικό τους ταξιδιωτικό ημερολόγιο για να δημιουργήσουν αυτό το εξαιρετικό νέο άρωμα! Τα ιδιαίτερα συστατικά όπως, το Bergamot από την Ιταλία, το Vetiver από την Αϊτή και το Patchouli από την Ινδονησία, μετατρέπουν το Montblanc EXPLORER σε μια πρόσκληση για ταξίδι σε όλο τον κόσμο. Συνδυάζοντας τη σύγχρονη τεχνική και την πρωτοποριακή τεχνολογία, το Montblanc EXPLORER σας ταξιδεύει σε ένα αξέχαστο ταξίδι σε παρθένα εδάφη με ένα ασυνήθιστο woody-aromatic-leather άρωμα.

Το ταξίδι ξεκινά με νότες από το «εκρηκτικό» Bergamot από την Ιταλία, αποκαλύπτοντας τη φωτεινή, ενεργητική και αισιόδοξη πλευρά του αρώματος. Το συγκεκριμένο περγαμόντο ονομάζεται OrPur®, εκρήγνυται με floral, πράσινες και έντονες νότες φρεσκάδας, δημιουργώντας έτσι μια ξαφνική επιθυμία να σε ταξιδέψει νότια!

Η καρδιά αυτού του ταξιδιού μας οδηγεί στο πιο απομακρυσμένο μέρος της Αϊτής: στα νοτιοδυτικά του νησιού, στην περιοχή Les Cayes, όπου το πιο εκλεπτυσμένο Vetiver παράγεται οργανικά και ηθικά. Γιορτάζεται από parfumers σε όλο τον κόσμο. Tο λάδι Vetiver της Αϊτής δεν είναι συγκρίσιμο με κανένα άλλο, χάρη στις smoky νότες του και την ελαφριά «απόχρωση» του φουντουκιού. Το OrPur® Vetiver, αποκλειστικά σε αυτήν την συγκεκριμένη περιοχή του νησιού, υπερηφανεύεται επίσης για την αρρενωπότητά του διατηρώντας όμως τον φυσικό χαρακτήρα του χάρη σε μια μοναδική διαδικασία απόσταξης με ατμό. Τόσο χαρισματικό που δεν χρειάζεται καμιά επέμβαση.

Η τελευταία στάση σας ταξιδεύει στην Ινδονησία, στην καρδιά του τροπικού δάσους, πιο συγκεκριμένα στο νησί Sulawesi για να ανακαλύψετε ένα νέο είδος Patchouli άψογης ποιότητας. Αυτό το patchouli έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για τα αρώματα Montblanc. Κομψό και μοντέρνο, το νέο Montblanc EXPLORER δημιουργείται γύρω από αυτή τη νέα και μαγευτική ξυλώδη δομή. Αυτό το απίστευτο, επί παραγγελία patchouli δίνει μια μοναδική οσφρητική διάσταση στην παλέτα του αρώματος και χαρακτηρίζει την iconic υπογραφή του Explorer. Ενισχύει τις νότες από κακάο και leather, χωρίς να δείχνει την γήινη πλευρά του.

Τόσο βαθύ και εκρηκτικό όσο και ισορροπημένο, το Ambrofix™, φέρνει ζεστασιά στο άρωμα. Αυτές οι πρωτοποριακές νότες της βάσης μεταφέρουν τον κομψό εξερευνητή σε έναν εξαιρετικά αισθησιακό κόσμο, έτοιμο για οποιαδήποτε περιπέτεια!

Ένα design κομψότητας.

Το ταξίδι συνεχίζεται στην Ευρώπη, εξερευνώντας την δεξιότητα και κληρονομιά του οίκου Montblanc στη Φλωρεντία, τον απόλυτο προορισμό για πολυτέλεια! Το ξεχωριστό αυτό άρωμα απαιτούσε ένα εξαιρετικό σκηνικό και η κάθε λεπτομέρειά του να θυμίζει την αναζήτηση της αριστείας του Montblanc.

Η προστατευτική θήκη που μοιάζει με δέρμα και περιβάλλει τη φιάλη τυπώνεται με το κομψό μοτίβο Saffiano που χρησιμοποιείται στις δημιουργίες Montblanc από το 1926 και είναι διακοσμημένο με το έμβλημα Montblanc σε λαμπερό φινίρισμα. Το αστέρι υπογραφής που κοσμεί όλα τα δερμάτινα είδη του οίκου, κατασκευάζεται αποκλειστικά στο Αμβούργο. Η θήκη και το έμβλημα συναρμολογούνται με το χέρι στο Montblanc Pelleteria της Φλωρεντίας, το αποκλειστικό εργαστήριο στο οποίο κατασκευάζονται τα πιο όμορφα δερμάτινα designs του Montblanc. Έτσι, το Montblanc EXPLORER παίρνει θέση δίπλα από τα iconic στυλό του οίκου ως ένα νέο πολυτελές προϊόν.

Το ίδιο το μπουκάλι συμβολίζει τα δύο ημισφαίρια της γης, υπενθυμίζοντας τους πολλαπλούς προορισμούς που διερευνήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της οσφρητικής αποστολής. Κατασκευασμένο από χοντρό γυαλί, το σφαιρικό σχήμα του προτείνει μια διαχρονική σταθερότητα. Στη βάση, βρίσκεται το έμβλημα του Montblanc, το iconic αστέρι που αντιπροσωπεύει τους έξι παγετώνες του υψηλότερου βουνού στην Ευρώπη.

Το μολυβί του χρώμα, ο μοντέρνος σχεδιασμός και το βάρος του καπακιού με το χαραγμένο αστέρι Montblanc, συνοψίζει την αρρενωπότητα του αρώματος.

Διαχρονική επικοινωνία.

Υπό την επιμέλεια του φωτογράφου John Balsom, η διαφημιστική εκστρατεία θυμίζει τόσο το μεγαλείο των ανεξερεύνητων τοπίων όσο και την αληθινή φύση του ανθρώπου. Τα επιβλητικά βουνά της Νότιας Αφρικής δεν τον φοβίζουν και αγαπάει να ανεβαίνει σε δύσκολες και ανεξερεύνητες διαδρομές. Πρέπει να είστε έτοιμοι να χάσετε τον εαυτό σας για να ανακαλύψετε νέους ορίζοντες ...

Ο ταξιδιώτης μας συνοδεύεται στις περιπέτειές του με τα αγαπημένα του αντικείμενα: έναν οδικό χάρτη, το κλασικό του αυτοκίνητο - το Aston Martin Db6 - το δερμάτινο σακάκι του και το άρωμά του, Montblanc EXPLORER. Ένας μοναδικός τυχοδιώκτης, έχει μια συγκεκριμένη ιδέα της φινέτσας και της κομψότητας. Έτσι, προσαρμόζεται τέλεια σε οτιδήποτε ρίχνει η ζωή σε αυτόν, όταν βρίσκεται μέσα σε άγρια ​​τοπία ή όταν αντιμετωπίζει επαγγελματικές προκλήσεις.

«Σκεπασμένο» από το φυσικό φως, το πρόσωπό του γυρίζει προς τις κορυφές. Όπως κάθε πραγματικός εξερευνητής, σχεδιάζει πάντα το επόμενο ταξίδι του, την επόμενη πρόκληση...

Το νέο Montblanc EXPLORER EDP είναι διαθέσιμο σε συσκευασίες των 30, 60 &100ml.

 

 

 

Create your own user feedback survey