Διαγωνισμός Olympian Labs

 

H OLYMPIAN LABS είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα συμπληρώματα διατροφής από το 1992. Άριστη ποιότητα και τεχνογνωσία τώρα και στην Κύπρο.

SHARK CARTILAGE

Ένα κοινό πρόβληµα σήµερα είναι η απώλεια των χόνδρων στα γόνατα, στους αστραγάλους αλλά και σε όλες τις αρθρώσεις. Ο χόνδρος καρχαρία της Olympian Labs είναι ένα συµπλήρωµα διατροφής που κατασκευάζεται από χόνδρο καρχαρία, το οποίο µπορεί να βοηθήσει στην ανάπλαση των αρθρώσεων και την υποστήριξη του ανοσοποιητικού σας. O xόνδρος καρχαρία περιέχει φυσικά βιοδιαθέσιµη γλυκοζαµίνη και θειική χονδροϊτίνη που απορροφώνται πιο εύκολα από τον οργανισµό µας.

COCONUT OIL 

Υπάρχουν πολλά οφέλη για την υγεία τα οποία προέρχονται από το λάδι καρύδας και µπορούν να ληφθούν µε διάφορους τρόπους – από την απλή λήψη µιας δόσης σε µια µαλακή κάψουλα, χρησιµοποιώντας το για µαγείρεµα ή ως τοπική ενυδατική κρέµα. Το λάδι καρύδας έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην ρύθµιση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης και ότι διατηρεί υγιή µαλλιά, δέρµα και νύχια. Αν ψάχνετε για µεγάλα οφέλη δοκιµάστε τις µαλακές κάψουλες Certified Organic Coconut Oil της Olympian Labs σήµερα.


HYALURONIC ACID

Περιέχει Κολλαγόνο το οποίο είναι διαφορετικό από τα περισσότερα κολλαγόνα , αφού το µοριακό βάρος του είναι χαµηλότερο για ευκολότερη και πιο γρήγορη απορρόφηση. Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένας υδατάνθρακας που βρίσκεται σε όλα τα οστά, τους χόνδρους, τους ιστούς αλλά και σε άλλα σηµεία του σώµατος µας το οποίο παρέχει µια ελαστική ευκαµψία στη δοµή του ανθρώπινου σώµατος. Με την ηλικία, µειώνεται η παραγωγή του Υαλουρονικού οξέως, το οποίο δεσµεύει το νερό και λιπαίνει τα κινητά µέρη του σώµατος, όπως τις αρθρώσεις και τους µυς. Το Υαλουρονικό Οξύ αναγεννά, αναπληρώνει, και υποστηρίζει το δέρµα στο εσωτερικό του.Κλινικές µελέτες σχετικά µε την πατενταρισµένη σύνθεση του BioCell Collagen έδειξαν βελτίωση της υγρασίας του σώµατος κατά 72%, µείωση των λεπτών γραµµών και των ρυτίδων κατά 13,2%, και σηµαντική µείωση της ξηρότητας του δέρµατος 76% σε µια χρονική περίοδο 12 εβδοµάδων.


L-CARTINE FUMARATE 

Η L-καρνιτίνη µετατρέπει τα λιπαρά οξέα σε µεταβολική ενέργεια στα κέντρα καύσης των κυττάρων (µιτοχόνδρια). Οι υψηλότερες συγκεντρώσεις της Καρνιτίνης βρίσκονται στο κόκκινο κρέας, όµως τρώγοντας µεγάλες ποσότητες κρέατος εισάγουµε επίσης µεγάλες ποσότητες ανεπιθύµητου λίπους και θερµίδων. Υπάρχει σηµαντική έρευνα σχετικά µε το ρόλο L-καρνιτίνης στην υποστήριξη της υγείας της καρδιάς και της υγείας του σκελετού, καθώς και στον ρόλο της φυσιολογικής απώλειας λίπους. Η L-καρνιτίνη είναι ένα φυσικό αµινοξύ το οποίο µεταβολίζεται από την Λυσίνη (Lysine) και την µεθειονίνη (Methionine). Συνδυάζοντας άσκηση και υγιεινή διατροφή, η L-καρνιτίνη µπορεί να βοηθήσει και να γεµίσει µε ενέργεια το πρόγραµµα εκγύµνασης µας για ένα υγιές και καλογυµνασµένο σώµα.

Create your own user feedback survey