Ένα εκατομμύριο για να γλιτώσει τη φυλακή ο Μόντριτς

Την πρόθεσή του να πληρώσει άμεσα ένα εκατομμύριο ευρώ, ώστε να αποφύγει το ενδεχόμενο επιβολής ποινής φυλάκισης, έκανε γνωστή στις αρμόδιες ισπανικές αρχές ο Λούκα Μόντριτς.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά πριν από περίπου ένα μήνα, ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να απέκρυψε από την Εφορία εισοδήματα τα οποία αφορούσαν τα δικαιώματα της εικόνας του. 

Μαζί με τη σύζυγό του, ο Μόντριτς κατηγορήθηκε ότι πούλησε τα δικαιώματα σε εταιρεία που εδρεύει στο Λουξεμβούργο έτσι ώστε να γλιτώσει τη φορολογία που φτάνει σε επίπεδα πάνω από το 50% για υψηλόμισθους στην Ισπανία.

Κατόπιν απέκρυψε τα σχετικά εισοδήματα, τα οποία έλαβε κατά το 2013 και το 2014. 

Ο άσος των Μαδριλένων θα πρέπει να εμφανιστεί σήμερα, Τρίτη 9/1, ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου, ωστόσο μέσω του δικηγόρου του έχει ήδη κάνει γνωστή την πρόθεσή του να καταβάλει ένα εκατομμύριο ευρώ ώστε να «κλείσει» η υπόθεση.