Κύπρια χώρισε άσο της Premier League λόγω απιστίας

Ποιος είδε την Στεφανία Χριστοφόρου και δεν την φοβήθηκε...

Η αρραβωνιαστικιά του Σαΐντο Μπεραχίνο, έκανε... βούκινο τον ποδοσφαιριστή, ξεσκεπάζοντας την απιστία του μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Ο άσος της Στόουκ που της κόστισε 13.000.000 ευρώ, όταν τον έκανε δικό της από την Γουέστ Μπρομ πέρυσι το χειμώνα έμπλεξε με την 28χρονη Τσέλσι Λοβλέις, και απατούσε την επιχειρηματία σύντροφό του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Κύπρια, όμως, δε το άφησε έτσι και αμέσως μόλις κατάλαβε ότι ο Μπεραχίνο είχε φύγει μυστικές διακοπές με την Λοβλέις, έστησε την παγίδα της.

Τους περίμενε να επιστρέψουν, είδε την 28χρονη να μπαίνει στην αξίας 1.000.000 λιρών οικεία του ποδοσφαιριστή και μόλις εκείνος έφυγε για προπόνηση το... πάρτι άρχισε!

Η Χριστοφόρου ούρλιαζε σαν τρελή, λέγοντας συγκεκριμένα: "Άνοιξε την πόρτα π@@@@" με τους γείτονες να βγαίνουν έξω από τα σπίτια τους για να δουν τι συμβαίνει.

Τελικά, το θέμα λύθηκε όταν εμφανίστηκε στο σημείο η αδερφή του παίκτη και ηρέμησε την πρώην πλέον σύντροφό του. Ο προγραμματισμένος γάμος διαλύθηκε και το ζευγάρι θέλει να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.