Με μήνυμα του στο Twitter ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ευχαρίστησε τον Μαουρίτσιο Σάρι για την προσφορά του στην Νάπολι και επιβεβαίωσε την αποχώρηση του!
Αλλαγή σελίδας και επίσημα στην Νάπολι, αφού ο πρόεδρος του συλλόγου Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις επιβεβαίωσε κι επίσημα την αποχώρηση του Μαουρίτσιο Σάρι από το τιμόνι της ομάδας. Με μήνυμα του στο Twitter, ο ισχυρός άνδρας των «παρτονοπέι» ευχαρίστησε τον Ιταλό τεχνικό για την προσφορά του στον σύλλογο και ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα στον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος θα είναι ο διάδοχος του στην τεχνική ηγεσία της Νάπολι.
Ringrazio Maurizio Sarri per la sua preziosa dedizione al Calcio Napoli che ha permesso di regalare alla città e ai tifosi azzurri in tutto il mondo prestigio ed emozioni, creando un modello di gioco ammirato ovunque e da chiunque. Bravo Maurizio.
— AurelioDeLaurentiis (@ADeLaurentiis) May 23, 2018
Aurelio De Laurentiis #ADL