Ρονάλντο: "Κάτι θα συμβεί, θα μιλήσω τις επόμενες μέρες"

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-1 της Λίβερπουλ και κατέκτησε για τρίτη σερί φορά το Champions League. Ωστόσο, οι πανηγυρισμοί των "μερένγκες" επισκιάστηκαν απ' τις δηλώσεις των Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ μετά το τέλος του αγώνα, οι οποίοι εμφανίστηκαν αινιγματικοί όσον αφορά στο μέλλον τους.

Μάλιστα, ο CR7 έδωσε και συνέχεια, γνωστοποιώντας πως θα προβεί σε αποκαλύψεις εντός της εβδομάδας, ενώ ξεκαθάρισε πως ο λόγος που σκέφτεται να αποχωρήσει απ' τη Ρεάλ δεν είναι οικονομικός.

Για όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα: "Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να πω κάτι παραπάνω. Τώρα, είμαστε χαρούμενοι γιατί πετύχαμε κάτι ξεχωριστό, είναι μία μοναδική στιγμή. Μίλησα και δεν έπρεπε, όμως κάτι πρόκειται να συμβεί. Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, αλλά ήθελα να είμαι ειλικρινής. Θα πω κάτι μέσα στην επόμενη εβδομάδα επειδή οι φίλαθλοι είναι πάντα στο πλεύρο μου και είναι πάντα στην καρδιά μου".

Για το λόγο που σκέφτεται την αποχώρηση: "Δεν είναι οικονομικό το ζήτημα. Έχω κερδίσει πέντε Champions League και πέντε Χρυσές Μπάλες. Ήμουν ήδη μέρος της ιστορίας, αλλά τώρα ακόμα περισσότερο. Δεν είμαι θυμωμένος επειδή γνωρίζω πως τα έδωσα όλα για το σύλλογο. Δεν θέλω να χαλάσω αυτή τη μοναδική στιγμή για τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι είναι πρωταθλητές".

Για τον Φλορεντίνο Πέρεθ: "Δεν έχω να πω τίποτα".

Για το αν θα βρίσκεται τον επόμενο χρόνο στη Ρεάλ: "Δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα. Δεν πρόκειται να κρυφτώ, τις επόμενες ημέρες θα βγω να μιλήσω. Η ζωή δεν είναι μόνο στιγμές δόξας".