Η UEFA επέλεξε το καλύτερο ρόστερ του Champions League!

Οι τεχνικοί παρατηρητές της UEFA επέλεξαν τους 18 καλύτερους στο φετινό Champions League και τους χωρίζουν σε τερματοφύλακες, αμυντικούς, μέσους και επιθετικούς. Διαβάστε ποιους συμπεριέλαβαν στη λίστα τους.

Tο φετινό Champions League ολοκληρώθηκε και η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο για 13η φορά στην ιστορία της και τρίτη συνεχόμενη. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν επικράτησε με 3-1 της Λίβερπουλ στο Κίεβο και έκανε δικό της το βαρύτιμο τρόπαιο, μετατρέποντάς τη διοργάνωση σε υπόθεση του ενός τα τελευταία χρόνια.

Μια ημέρα μετά τον τελικό, ανακοινώθηκε από την UEFA η κορυφαία 18άδα της φετινής διοργάνωσης και η επιλογή έγινε από τους τεχνικούς παρατηρητές της. Για κάθε περίπτωση ξεχωριστά υπάρχει και η ανάλογη αιτιολογία και φυσικά όλοι τους έκαναν ένα τρομερό τουρνουά και δικαίως βρίσκονται στη λίστα.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χωρούσαν και άλλοι παίκτες, οι οποίοι επίσης ήταν εκπληκτικοί φέτος στο Champions League και όμως απουσιάζουν. Πάντως, οι παίκτες επιλέγονται ανά θέση και υπάρχουν δυο τερματοφύλακες, έξι αμυντικοί, πέντε μέσοι και πέντε επιθετικοί.

Τερματοφύλακες: Νάβας (Ρεάλ Μαδρίτης), Άλισον (Ρόμα)

Αμυντικοί: Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης), Κιελίνι (Γιουβέντους), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ)

Μέσοι: Ντε Μπράινε (Μάντσεστερ Σίτι), Καζεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Ροντρίγκες (Μπάγερν Μονάχου)

Επιθετικοί: Τζέκο (Ρόμα), Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Σαλάχ (Λίβερπουλ), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης)