Αλέγκρι: «Δίνει ώθηση για να κατακτήσουμε το Champions League ο Ρονάλντο»

Ικανοποιημένος με την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά το super deal ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που είναι πλέον περισσότερο αισιόδοξος στον στόχο του Champions League.

Η «Γηραιά Κυρία» έκανε το «colpo grosso» του καλοκαιριού με την προσθήκη του Πορτογάλου σούπερ σταρ και πλέον μπορεί να αντιμετωπίζει με αυτοπεποίθηση την προοπτική κατάκτησης του Champions League, που αποτελεί το... απωθημένο του Ανιέλι.

Ευτυχής βέβαια είναι ο και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ο οποίος έχει πλέον στην διάθεσή του ένα... υπερόπλο.

«O Κριστιάνο αντιπροσωπεύει ένα άλμα ποιότητας για όλους, για την ομάδα και για το περιβάλλον. Είναι μία σημαντική αξία για τον σύλλογο έχει κάνει ήδη σπουδαία πράματα. Θα έχουμε μία σημαντική σεζόν μπροστά, όπως όλες τις άλλες στις οποίες θα πρέπει να εκπληρώσουμε τους στόχους.

Το να κερδίσουμε το Champions League ανέκαθεν υπήρξε στόχος για τον σύλλογο και αναμφίβολα η αγορά του Κριστιάνο μας προσφέρει ακόμα περισσότερη ώθηση για να το επιτύχουμε, μαζί με το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τι Σούπερ Καπ Ιταλίας που είναι οι στόχοι για τους οποίους παίζει η Γιουβέντους πάντα. Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού μας θα παίξουμε ως συνήθως, για να σκοράρουμε» σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός.