Συμφωνία Λίβερπουλ-Ρόμα με ποσό-ρεκόρ

Παίκτης της Λίβερπουλ πρέπει να θεωρείται ο Άλισον Μπέκερ, καθώς η αγγλική ομάδα συμφώνησε με την Ρόμα για την αγορά του Βραζιλιάνου κίπερ έναντι του ποσού των 66.8 εκατομμυρίων λιρών. Ποσό-ρεκόρ για τερματοφύλακα.

Μία πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Λίβερπουλ και να βάλει οριστικά τέλος στην... ανασφάλεια κάτω από τα δοκάρια καθώς απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την επίσημη απόκτηση του Άλισον Μπέκερ από την Ρόμα.

Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπήρχαν διαπραγματεύσεις σχετικά με την παραχώρηση του Βραζιλιάνου πορτιέρε οι οποίες έδειχναν να συνηγορούν σε συμφωνία. Τελικώς, όπως αναφέρει ο James Pearce στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter οι «ρεντς» έκλεισαν το deal στα 66.8 εκατομμύρια λίρες.

Με την μεταγραφή αυτή συντρίβεται το ρεκόρ αγοράς τερματοφύλακα που διατηρούσε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν από το 2001 και την μετάβασή από την Πάρμα στην Γιουβέντους.

Το μόνο που απομένει για την επισημοποίηση της συμφωνίας είναι να υποβληθεί ο Άλισον επιτυχημένα σε ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί, με την χρονική διάρκεια του συμβολαίου να μην είναι ακόμα γνωστή.