Κασάνο: «Ο Μέσι είναι ο Φέντερερ και ο Κριστιάνο ο Ναδάλ»

Τον θαυμασμό του για τον Λιονέλ Μέσι εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αντόνιο Κασάνο ο οποίος παρομοίασε τον Αργεντινό και τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως δύο κορυφαίους τενίστες.

Δηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι αλλά και στον Κριστιάνο Ρονάλντι έκανε ο Αντόνιο Κασάνο.

«Αγαπώ τον Μέσι επειδή είναι ο καλύτερος όλων των εποχών και τα συναισθήματα που μου χαρίζει είναι μοναδικά. Αν πρέπει να το δικαιολογήσω ή να σας πείσω, σας ζητώ να μου βρείτε κάποιον που να χειρίζεται τόσο καλά την μπάλα και να σκοράρει με τέτοια συνέπεια, όπως ο Μέσι» ανέφερε αρχικά στην «Vanity Fair» ο 36χρονος Ιταλός.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του o παλαίμαχος άσος της Σαμπντόρια παρομοίασε τόσο τον Αργεντινό σούπερ σταρ, όσο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τους κορυφαίους τενίστες Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ: «Στον Κριστιάνο δεν λείπει τίποτα, ας είμαστε ξεκάθαροι. Αγαπώ το τένις. Αυτήν τη στιγμή, ο Κριστιάνο είναι σαν το Ναδάλ. Ένας φανταστικός αθλητής χτισμένος με ταλέντο, αλλά επίσης με σκληρή δουλειά και επιθυμία. Ο Μέσι μοιάζει περισσότερο με τον Φέντερερ. Είναι αγνή καλλιτεχνία και κλάση. Είναι διαφορετικοί και μπορείς να προτιμάς τον έναν ή τον άλλον. Εγώ είμαι με τον Μέσι, αφού μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμα και όταν στέκεται ακίνητος, σχεδόν δεν χρειάζεται τα φυσικά προσόντα».