ΓΚΟΛΑΡΑ του Πέρεθ με τακουνάκι στο... παραθυράκι!

Ο Αγιόζ Πέρεθ σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ με τακουνάκι στην προπόνηση της Νιούκαστλ και στη συνέχεια πείραξε τον τερματοφύλακα της ομάδας, Ρομπ Έλιοτ. 

Έχουμε συνηθίσει κατά τη διάρκεια προπονήσεων να βλέπουμε εντυπωσιακά γκολ. Ένα τέτοιο πέτυχε και ο Αγιόζ Πέρεθ στην προπόνηση της Νιούκαστλ. Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί οι παίκτες του Μπενίτεθ έκαναν μία άσκηση για τα τελειώματα των φάσεων.

Μετά από έναν συνδυασμό γίνονταν σέντρα μέσα στη μεγάλη περιοχή και δύο παίκτες που βρίσκονταν μέσα σε αυτή θα προσπαθούσαν να σκοράρουν.

Στην προκείμενη περίπτωση η φάση ολοκληρώθηκε με τον Ρομπ Έλιοτ να σταματά την κεφαλιά του συμπαίκτη του. Μόνο που η μπάλα στρώθηκε στον Αγιόζ Πέρεθ ο οποίος με εντυπωσιακή προσπάθεια την έστειλε στο τακουνάκι του τερματοφύλακα της Νιούκαστλ.

Βέβαια, το χειρότερο που έκανε ο Ισπανός επιθετικός δεν ήταν αυτό. Λίγες ώρες αργότερα ανέβασε το συγκεκριμένο video στο λογαριασμό του στο twitter πειράζοντας τον Έλιοτ: "Όταν πρέπει να βρεις νέους τρόπους για να σκοράρεις. Αυτό μετράει για το διαγωνισμό του καλύτερου γκολ της χρονιά; Ρομπ Έλιοτ την επόμενη φορά μπορεί να το πιάσεις".

Δείτε το γκολ και το σχετικό tweet.